کد خبر:۷۵۶۸۲۵

عقب‌نشینی دلار با افزایش تقاضای جهانی برای خرید یورو

رویترز در گزارشی اعلام کرد با افزایش تقاضای جهانی برای خرید یورو، دلار عقب‌نشینی کرد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، نشانه‌های جدید از ثبات بیشتر اقتصاد جهانی و فرا رسیدن فصل انتشار صورت سود و زیان شرکت‌های آمریکایی باعث شده تمایل معامله‌گران به خرید ارز‌ها و دارایی‌های پر ریسک‌تر تشدید شود.

در آخرین روز از معاملات هفتگی، هر یورو با ۰.۴ درصد افزایش به ازای ۱.۱۲۹۵ دلار معامله شد تا علاوه بر ایستادن در مرز کانال جدید، بالاترین رقم ثبت شده خود از بیست و ششم ماه مارس امسال را به دست آورد.

به گفته کارشناسان، یکی از اخبار مؤثر در تقویت یورو، برنامه بانک "میتسوبیشی" ژاپن برای خرید اوراق قرضه بانک "دی زد" آلمان بوده است.

شأن اوزبورن، استراتژیست ارزی ارشد در بانک "اسکوشیا" گفت: از یورو به ویژه در معاملات بازار‌های آسیایی حمایت زیادی شد، اما انتظار داریم در روز‌های پیش‌رو یورو در کانال ۱.۱۲ دلاری باقی بماند.

یکی دیگر از دلایل تقویت تمایل معامله گران به دارایی‌های پر ریسک‌تر مربوط به انتشار خبری مبنی بر تقویت صادرات چین در ماه گذشته بود.

جو مانیهیمو، تحلیل‌گر بازار در مؤسسه "وسترن یونیون بیزینس سالوشن" گفت: جو خوبی بر بازار‌ها حکمفرما شده است و اخبار خوبی از چین و آمریکا به گوش می‌رسد. این باعث شده است دارایی‌های امن دست به عقب نشینی بزنند.

دلار برخلاف ارز‌های پرنوسان تر، در برابر ارز‌های امن در محدوده صعودی قرار گرفته بود و ارزش آن در مقابل ین ژاپن و فرانک سوئیس تقویت شد.

پوند انگلیس نیز به دنبال انتشار خبری از توافق اتحادیه اروپا و انگلیس بر سر تمدید مهلت خروج، در مدار صعودی قرار گرفت؛ به گونه‌ای که هر پوند با ۰.۱۳ درصد افزایش به ازای ۱.۳۰۷۱ دلار معامله شد در برابر سایر ارزها، هر دلار آمریکا به ازای ۶۹.۱۶۵۳ روپیه هند، ۱.۳۹۴۷ دلار استرالیا، ۱.۳۳۲۷ دلار کانادا، ۱.۳۵۳۰ دلار سنگاپور، ۱.۰۰۲۵ فرانک سوئیس، ۴.۱۱۵۸ رینگت مالزی، ۱۱۲.۰۳۴۲ ین ژاپن و ۶.۷۰۳۷ یوان چین معامله شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار