آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۶۹۴۱
گزارش|

چه بیماری‌هایی مردم مناطق سیل‌زده را تهدید می‌کند؟/ اهمیت توجه به سلامت روان سیل‌زدگان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به استفاده از آب آلوده در مناطق سیل‌زده گفت: بعد از وقوع سیل، احتمال ابتلاء به تب تیفوئید یا حصبه، وبا، هپاتیت A، لپتوسپیروزیس، مالاریا و تب دنگی وجود دارد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به دنبال وقوع سیل در استان‌های کشور بسیاری از مردم این مناطق در معرض تهدید بیماری قرار دارند و دغدغه‌ای که در این روزها وجود دارد، نگرانی از کمبود آب آشامیدنی سالم و استفاده مردم مناطق سیل زده از آب‌های آلوده است که می‌تواند سلامت آن‌ها را تهدید کند.


جواد اکبری زاده، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدماتی درمانی زابل با اشاره به مهمترین مشکلات بهداشتی و درمانی برای سیل زدگان ‌می‌گوید: مهمترین مشکل بعد از وقوع سیل استفاده از آب آشامیدنی ناسالم و غیربهداشتتی است.

 

تأکید بر تامین آب آشامیدنی سالم در مناطق سیل زده

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدماتی درمانی زابل ضمن تأکید به تامین  آب  آشامیدنی سالم در مناطق سیل زده، می‌افزاید که  با آمدن سیل و و گل و لای که در آب به وجود می‌آید منجر به ناسالم شدن آن می‌شود که بیماری‌های انگلی، روده و اسهال را افزایش می‌دهد.

وی ضمن توصیه به استفاده از آب آشامیدنی سالم در مناطق سیل زده، خاطرنشان کرد: مهمترین دغدغه‌ای که بعد از سیل به وجود می‌آید تامین آب آشامیدنی سالم برای مردم است؛ چرا که بیماری‌های بسیاری از طریق استفاده از آب آشامیدنی ناسالم به وجود می‌آید.


/بماند/ چه بیماری‌های مردم مناطق سیل زده را تهدید می‌کند؟/ توجه به سلامت روان مردم مناطق سیل زده
 
اما مهمترین موضوعی که مردم را در مناطق سیل زده تهدید می‌کند، موضوع سلامت روان آن‌ها است، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدماتی درمانی زابل در این رابطه می‌گوید که  بحث سلامت روان مهمترین موضوعی است که بعد از حوادث طبیعی مثل سیل به وجود می‌آید بنابراین استقرار گروه‌های مشاوره در مناطق سیل زده از جمله موارد ضروری است که باید به آن توجه شود.
 
شیوع بیماری‌های عفونی تهدید دیگری برای مردم در مناطق سیل زده است، طباطبایی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز، با اشاره به مهمترین بیماری‌های که بعد از وقوع سیل در مناطق سیل زده به وجود می‌آید گفت: مهمترین بیماری‌های که بعد از سیل به وجود می‌آید بیماری‌های عفونی است.
 

گزارش سازمان بهداشت جهانی در زمینه استفاده از آب آلوده

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به گزارش سازمان بهداشت جهانی در زمینه استفاده از آب آلوده در مناطق سیل زده، می‌گوید که بعد وقوع سیل، احتمال ابتلاء به تب تیفوئید یا حصبه، وبا، هپاتیت A، لپتوسپیروزیس، مالاریا و تب دنگی وجود دارد.

طباطبایی همچنین با اشاره به موضوع سلامت روان مردم در مناطق سیل زده گفت: مشکلات و اتفاقاتی که بعد از وقوع سیل رخ می‌هد سلامت روان مردم را با مشکل مواجه می‌کند که لازم است به آن توجه شود.

وی همچنین با اشاره به مراقبت از بیمارانی که به بیماری‌های فراگیر مبتلا هستند، گفت: بیمارانی که دارای فشار خون، دیابت  مواجه هستند، در این حوادث در معرض خطر جدی هستند و لازم است که تحت مراقبت‌های پزشکی قرار بگیرند.
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار