رییس اداره کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تیمهای ارزیاب برای شناسایی بیماریها، بهداشت محیط و آب به مناطق سیل زده استان اعزام میشوند.
به گزارش خبرگزاری دانشجو از مشهد، محمدرضا جویا رییس اداره کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جمع خبرنگاران گفت: در حین سیلاب، تیمهای ارزیاب برای شناسایی بیماریها، بهداشت محیط و بلایا اعزام میشوند تا در منطقههای سیلابی، چاههای آب بررسی شوند؛ چراکه احتمال دارد آبهای سالم با فاضلاب صنعتی و خانگی مخلوط شود و زمینه ابتلاء به بیماریها فراهم شود.
جویا افرود: برنامه ریزیهای لازم برای پیشگیری از وقوع سیلاب در واحدهای زیر پوشش اندیشیده شده و تمامی واحدها در آمادگی کامل هستند.
رییس اداره کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: تشکیل کمیته مقابله با خطرات سیلاب در فرمانداریها، دپوی اقلام ضروری بهداشتی، اعلام مناطق آسیب پذیر به مردم و آموزش مسئولان خانه بهداشت برای ارائه خدمات در شرایط سیلابی از جمله برنامههای پیش از وقوع سیلاب است که به انجام رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین انتقال مادران باردار (ماه نهم بارداری) به مراکز امن از دیگر اقدامات قبل از وقوع سیلاب است که در دستور کار قرار دارد و در همین راستا پس از وقوع سیل نیز به دلیل احتمال مخلوط شدن فاضلاب صنعتی با آب شرب، تجمع پسماندها در بخشی از شهرها و روستاها، آماده باش برای مقابله با بیماریهای تنفسی و افزایش پشهها و حشرات از جمله سالک ولارو وظایفی است که بعد از سیل انجام میشود.
جویا تاکید کرد: امداد و نجات وظیفه اورژانس و فوریتهای پزشکی است و در حال حاضر تیمی به ریاست دکتر بهرامی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای بررسی شرایط به شهرستان کلات عزیمت کرده تا شرایط را از نزدیک بررسی کنند.
رئیس کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: از شب گذشته در شهرستانهای درگز، کلات، باخرز، سرخس آماده باش اعلام شده؛ اما خوشبختانه خسارت جانی گزارش نشده است.