کد خبر:۷۵۷۸۷۱
با امضای تفاهم‌نامه‌ای:

دانشگاه فردوسی و دانشگاه اولومونتس تفاهم‌نامه همکاری‌ علمی امضا کردند

تفاهم‌نامه همکاری‌های بین‌المللی بین دانشگاه فردوسی و دانشگاه اولومنتس جمهوری چک براساس مذاکرات انجام شده، منعقد شد.

دانشگاه فردوسی و دانشگاه اولومونتس کشور چک تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی امضا کردندبه گزارش خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، بر اساس مذاکرات انجام‌شده میان مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه فردوسی و دانشگاه اولومونتس کشور چک تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی بین‌المللی به امضای رؤسای دو دانشگاه رسید.


محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در مراسم امضای این قرارداد، همکاری با دانشگاه‌های هم‌تراز و برتر اروپایی را از برنامه‌های دانشگاه فردوسی مشهد دانست. وی دانشگاه اولومونتس چک را از دانشگاه‌های معتبر چک معرفی کرد که در رده‌بندی تایمز دارای رتبه ۶۰۰ تا ۸۰۰ می‌باشد که خصوصاً در رشته‌های علوم انسانی، علوم ورزشی و روانشناسی دارای بنیه علمی قوی است. دکتر احسان قبول مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی و امور دانشجویان غیر ایرانی نیز ازجمله مفاد این تفاهم‌نامه را تبادل استاد و دانشجو، انجام پایان‌نامه‌ها و طرح‌های پژوهشی مشترک معرفی کرد که خصوصاً با بهره‌گیری از فضای مجازی امکان اجرایی سازی برخی از بند‌های این تفاهم‌نامه محقق است.

اعضاء هیئت‌علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی علاقه‌مند می‌توانند با مراجعه به وبگاه مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی زمینه‌های همکاری‌های مشترک با دانشگاه اولومونتس چک را بررسی کنند.

مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی آمادگی تدوین قرارداد‌های اجرایی در بخش‌های موردتوافق اعضاء هیئت‌علمی و دانشجویان دکتری با دانشگاه اولومونتس چک را دارد.

یادآور می‌شود، به نتیجه رسیدن این تفاهم‌نامه با همکاری خانم دکتر قندهاریون مسئول گروه برنامه‌ریزی و توسعه همکاری‌های علمی بین‌المللی و آقای اکبری دانشجو دکتری دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد در طی فرصت مطالعاتی ایشان در دانشگاه صورت پذیرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار