کد خبر:۷۵۹۲۲۵
عمرانی در نشست خبری مطرح کرد

«موزه هنر مصطفی (ص)» مباحث علم و فناوری را با زبان هنر در میان می‌گذارد

رییس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی (ص) با تشریح فعالیت‌های این بنیاد در سال گذشته بیان کرد: موزه هنر مصطفی (ص) در پارک فناوری پردیس، مباحث علم و فناوری را با زبان هنر در میان می‌گذارد.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، صبح امروز نشست خبری سومین دوره مسابقه دانش آموزی نور به همت بنیاد علم و فناوری جایزه مصطفی (ص) برگزار شد.  در این نشست علی عمرانی، رئیس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی (ص) بیان کرد: بنیاد‌های مختلفی در سراسر دنیا برای زیست بوم علم و فناوری هم ادبیات شدند تا بتوانند با پیگیری یک ماموریت اصلی در بحث سیاست گذاری و برنامه ریزی تحول آفرین باشند. بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) مخاطبین خودش را دانش آموزان، دانشجویان و دانشمندان جهان اسلام قرار داده و برای ترویج علم و فناوری برنامه ریزی کرده است.

عمرانی ادامه داد: از جمله این برنامه ریزی‌ها می‌توان به برنامه‌ای تحت عنوان موزه هنر مصطفی (ص) اشاره کرد که تلاش دارد با زبان لطیف هنر مباحث علم و فناوری را با جامعه درمیان بگذارد. این اتفاق با اعطای اثری از رسام عرب زاده رقم خورد و محلی در پارک فناوری پردیس به این موضوع اختصاص داده شد. هنرمندان مختلفی از سراسر دنیا به این جرگه پیوستند و آثاری را به این موزه اعطا کردند که از جمله آن‌ها می‌توان آثار چند هنرمند از هندوستان را نام برد.

رئیس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی (ص) بیان کرد: اواخر سال گذشته برنامه استپ یعنی نشست تبادل علم و فناوری در کشور‌های اسلامی را دنبال کردیم و پنجمین دوره آن از هشتم تا یازدهم اسفند ماه در دانشگاه کراچی پاکستان برگزار شد.

وی افزود: ۶۴ دانشمند برجسته جوان از ۱۹ کشور مثل عمان، مالزی، فرانسه، یمن، سنگاپور، سوئد و ... دور یکدیگر جمع شدند و در کنار محققان و دانشمندان محلی پاکستانی دستاورد‌های خود را معرفی کردند. در کنار آن نشست ایسا نیز برگزار شد که دستاوردهای خاص خود مثل اعطای ۶۵ هزار دلار گرنت به پانزده شرکت کننده منتخب را داشت.

عمرانی درباره مسابقه دانش آموزی نور عنوان کرد: این مسابقه با رویکرد ترویج و پیگیری توسعه مهارت‌های فردی و گروهی دانش آموزان برگزار می‌شود و تاکنون سه دوره آن را با مشارکت نزدیک به ۱۵ هزار دانش آموز داشته ایم.

وی بیان کرد: در طی سه دوره برگزاری مسابقات دانش آموزی نور حدود هفت کشور مشارکت داشتند و ۵۳۲۷ گروه شرکت کردند. سعی شده بتوانیم مهارت‌های مختلف دانش آموزان را در حین اجرای مسابقه برنامه ریزی کنیم تا آن‌ها بتوانند تمرینی برای انجام کار گروهی و خلاقیت و نوآوری داشته باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار