
کد خبر:۷۶۰۰۸۳
پرطرفدارترینهای نمایشگاه کتاب تهران (۴)؛
استقبال از غزلهای عاشقانه پرمخاطبترین شاعر معاصر
گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در ساعات پایانی هر روز نمایشگاه کتاب تهران نسبت به معرفی یکی از پرطرفدارترین کتاب تهران اقدام خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزای دانشجو، سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از ۴ تا ۱۴ اردیبهشت ماه از ساعت ١٠ صبح تا ٢٠ عصر در مصلی تهران برپا خواهد بود که دراین دوره ۳۲۰۰ ناشر با ۴۴۰ هزار عنوان کتاب در نمایشگاه کتاب حضور دارند که بدون شک نمایشگاه کتاب تهران را به بزرگترین محفلی علاقهمندان به کتاب و کتاب خوانی تبدیل کرده است.
بر همین اساس گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در ساعات پایانی هر روز نمایشگاه کتاب تهران، نسبت به معرفی یکی از پرطرفدارین کتاب نمایشگاه تهران اقدام خواهد کرد که در ادامه از نظرتان میگذرد:
اکنون
بر همین اساس گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در ساعات پایانی هر روز نمایشگاه کتاب تهران، نسبت به معرفی یکی از پرطرفدارین کتاب نمایشگاه تهران اقدام خواهد کرد که در ادامه از نظرتان میگذرد:
اکنون

فاضل نظری از شاعرانی است که در این چندساله حسابی در میان علاقهمندان به شعر جای ثابتی پیدا کرده و با هر مجموعه شعر تازه نیز بازار نشر را پر سر و صدا میکند. کتب او همگی در چندین چاپ روانه بازار شده و همچنان هم استقبال از آثارش از جمله در نمایشگاه کتاب ادامه دارد.
کمی قبلتر از اواخر سال گذشته نیز تازهترین کتاب او با عنوان «اکنون» به زیرچاپ رفت که به یکباره و در ظرف مدت کوتاهی چندین نوبت از چاپ را به خود دید.
این کتاب این روزها و همزمان با برگزاری نمایشگاه کتاب تهران مورد استقبال طرفداران شعر قرار گرفته و نسخههای زیادی از آن نیز به فروش رسیده است.
«اکنون» شامل ۴۰ غزل با مضامین عاشقانه و عارفانه فاضل نظری است که در آستانه ۴۰ سالگی شاعر منتشر میشود. فاضل نظری پیش از این با انتشار پنج دفتر بیش از ۵۰۰ هزار نسخه از آثار خود را به مخاطبانش تقدیم کرده است. گریههای امپراتور، اقلیت، آنها، ضد و کتاب نام پنج کتاب شعری است که پیش از این از او به چاپ رسیده است.
فاضل نظری در مراسم رونمایی از این کتاب که با استقبال اهالی ادب نیز روبرو شده بود و در واکنش به این اظهارات عنوان کرده بود: «محبت دوستان شاعر همچون شلاقی است که جایش روی تن نمیماند. من باید تحمل بیشتری برای این محبتها میداشتم، اما دائم به خودم میگویم که این حرفهایی که درباره تو میزنند را باور نکن. تو مانند کودکی که میخواهد راه رفتن را یاد بگیرد باید هنوز قدم بزنی و یک قدم دیگر باقی مانده است.
من بهترین جوایز عمرم را از دست مردم گرفتم و همیشه بهترین چیزی که برای انگیزه ایجاد کرده، همین مسئله بوده است. ما در روزگاری به سر میبریم که باید مواظب خودمان باشیم که حالمان خوب باشد. پس میخواهم از همه دوستانم که مواظب خودشان باشند.»
در یکی از غزلهای دفتر شعر «اکنون» میخوانیم:
مرا تو راحت جانی و من تو را نگران
گناه کیست که من با توام تو با دگران
اگر بهشت بهایش تو را نداشتن است
جهنم است بهشتی که نیستی تو در آن
به جستوجوی تو در چشم خلق خیره شدم
غریبهاند برایم تمام رهگذران
نهان چگونه نگه دارمت ز. چشم رقیب
چقدر راهزن اینجاست بین همسفران
عجب ز. عشق که هر کس روایتی دارد
از این گدازهی آتشفشان در فوران
خموش باش که با دیگران نمیگویند
رموز تجربه وحی را پیامبران
شاعر: فاضل نظری
ناشر: سوره مهر
بخش: عمومی سالن: شبستان راهرو: ۲۷ غرفه: ۴۴
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.