معاون شهرسازي شهرداري تهران:
ساخت و سازها در تهران براساس پهنه بنديها صورت مي گيرد
معاون شهرسازي شهرداري تهران گفت: ساخت و سازهاي جديد در شهر تهران براساس پهنه بنديهاي طرح جامع تفضيلي اجرا مي شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، معصومي در جلسه علني صبح امروز شوراي شهر تهران در حاشيه بررسي طرح تفضيلي شهر تهران گفت: شهرداري تهران به عنوان اولين شهرداري در كشور نرم افزار طرح جامع تفضيلي شهر تهران را آماده كرده است كه در مناطق تهران اجرايي شود.
وي افزود: اين طرح به گونهاي تهيه شده است كه امكان بازنگري و تجديدنظر هر 4 - 5 سال در طرح وجود دارد.
معصومي با اشاره به اينكه اقدامات جديد ساخت و ساز بر اساس پهنه بندي در شهر تهران صورت مي گيرد، افزود: اين طرح پيچيدگي خاص خود را دارد و امكان اجراي آن به راحتي وجود ندارد.
معاون شهرسازي شهرداري تهران در پايان گفت: در حال حاضر 80 درصد درآمدهاي شهرداري تهران از طريق شهرسازي تامين مي شود و تنها 20 درصد درآمدهاي شهر تهران پايدار است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰