کد خبر:۷۶۱۶۸۸

آثار جدید انتشارات دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب رونمایی می‌شود

چهار اثر جدید انتشارات دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، امروز عصر در نمایشگاه کتاب تهران رونمایی می‌شود.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، چهار اثر جدید انتشارات «راه‌یار» امروز شنبه ۱۴ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۶ تا ۱۸ در غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی نمایشگاه کتاب تهران رونمایی می‌شود.

کتاب‌های «آرزو‌های دست ساز»، «سکه تقدیر»، «دختر تبریز» و «آقای کتاب» آثار جدید انتشارات دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی «راه‌یار» هستند که در قالب مراسمی با حضور تعدادی از چهره‌های فرهنگی و ادبی رونمایی می‌شوند.

همچنین جشن امضای کتاب جنجالی «حزب دیالمه» با حضور نویسنده کتاب عصر امروز در انتشارات فاتحان برگزار می‌شود.

مدیر انتشارات فاتحان با اشاره به استقبال خوب دانشجویان از کتاب «حزب دیالمه» از برگزاری جشن امضای این کتاب با حضور رحیم مخدومی نویسنده این کتاب همزمان با آخرین روز سی ودومین نمایشگاه بین المللی کتاب در غرفه انتشارات فاتحان خبر داد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار