آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۲۴۷۷
طی دیداری اعلام شد

دانشگاه مشترک ایران و عراق تاسیس می‎شود / اعلام آمادگی دانشگاه‌های الزهرا و امیرکبیر برای همکاری

معاون مرکز همکاری‌های علمی بین‌الملل وزارت علوم از آمادگی دانشگاه‌های الزهرا(س) و صنعتی امیرکبیر برای تاسیس دانشگاه مشترک با همتایان عراقی و همچنین سفر وزیر علوم به عراق خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز همکاری‌های علمی بین المللی وزارت علوم، عطاالله کوهیان، معاون همکاری های علمی و سازمان های تخصصی با یاسر الحجاج، رایزن فرهنگی سفارت عراق در تهران دیدار کرد.
 
 در این دیدار بر ضرورت تشکیل کمیته مشترک علمی دو کشور به منظور تدوین نقشه راه همکاری‌های علمی تاکید کرد.

وی ادامه داد: ما برای همکاری با کشور‌های منطقه و مسلمان، اولویت ویژه‌ای قائل هستیم و در این میان، عراق جایگاه منحصر به فردی دارد.

معاون مرکز همکاری‌های علمی بین المللی وزارت علوم با اشاره به امضای یادداشت تفاهم میان وزارت علوم ایران و وزارت آموزش عالی عراق افزود: تشکیل کمیته مشترکی که در یادداشت تفاهم پیش بینی شده، ضروری و لازم است برای تدوین نقشه راه همکاری‌های آتی، نشست این کمیته هرچه زودتر برگزار شود.

وی با اشاره به روند تصاعدی دانشجویان عراقی در دانشگاه‌های تهران گفت: هرچند شاهد افزایش آمار دانشجویان عراقی در ایران هستیم، اما همکاری‌ها نباید به این حوزه محدود شود. بلکه باید از توانمندی و ظرفیت‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی ایران در دیگر حوزه‌ها از جمله طرح‌های مشترک تحقیقاتی، تبادل تجربیات در حوزه‌های فناوری، تبادل استادان و اعضای هیأت علمی برای دوره‌های فرصت مطالعاتی کوتاه مدت، تأسیس دانشگاه‌های مشترک و برگزاری دوره‌های آموزشی استفاده کرد.

کوهیان از آمادگی دانشگاه‌های الزهرا (س) و صنعتی امیر کبیر برای تأسیس دانشگاه مشترک با همتایان عراقی خبر داد و از رایزن عراق خواست تا پیگیری‌های لازم از طرف عراق را انجام دهد.

وی در ادامه از آمادگی وزیر علوم ایران برای سفر به عراق و برگزاری نمایشگاه توانمندی دانشگاه‌های ایرانی در عراق خبر داد که با استقبال طرف عراقی مواجه شد.

یاسر الحجاج بیان کرد: هرچند روابط دو کشور در این حوزه از رشد قابل توجهی برخوردار است، اما تا رسیدن به نقطه آرمانی نیز باید تلاش کرد. تربیت کادر‌های اجرایی عراق در دانشگاه‌های ایران، تحصیل اعضای هیأت علمی عراق در ایران نیز از محور‌هایی بود که رایزن عراق در این دیدار مطرح کرد.

رایزن عراق با استقبال از پیشنهاد‌های طرف ایرانی برای همکاری بر ضرورت تشکیل کمیته مشترک نیز تاکید کرده و از آمادگی خود برای پیگیری آن خبر داد.

لویمی مطلق، مدیر همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه شهید چمران اهواز که در این دیدار نیز حضور داشت بر آمادگی دانشگاه شهید چمران اهواز برای همکاری با همتایان عراقی به ویژه دانشگاه‌های مجاور مرز اشاره کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار