کد خبر:۸۲۵۷۷۳
کوهیان:

جمهوری فدرال آلمان، کشور هدف وزارت عتف برای توسعه همکاری‌های علمی و دانشگاهی است

معاون مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم از جمهوری فدرال آلمان به عنوان یکی از کشور‌های هدف وزارت عتف برای توسعه همکاری‌های علمی و دانشگاهی یاد کرد.

جمهوری فدرال آلمان کشور هدف وزارت عتف برای توسعه همکاری‌های علمی و دانشگاهی است

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عطاالله کوهیان، معاون مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم با حمید نیکوحرف تمیز، سرکنسول جدید جمهوری اسلامی ایران در هامبورگ، ملاقات کرد.

در این نشست، گزارشی کوتاه از همکاری‌های علمی آکادمیک اخیر با جمهوری فدرال آلمان، ارائه و بر علاقه‌مندی دو کشور بر تداوم روابط علمی آکادمیک در راستای منافع دو ملت، همچنین بهره‌برداری از ظرفیت‌های همکاری علمی به صورت متقابل تاکید شد.

معاون مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم از جمهوری فدرال آلمان به عنوان یکی از کشور‌های هدف وزارت عتف برای توسعه همکاری‌های علمی و دانشگاهی یاد کرد.

وی همچنین بر اجرای پروژه‌های مشترک پژوهشی بین محققان دو کشور، بورس مشترک وزارت عتف و موسسه تبادلات آکادمیک آلمان «DAAD» برای استفاده دانشجویان دکتری از فرصت‌های مطالعاتی و نیز اجرای پروژه‌های کلان ملی با مشارکت وزارتخانه‌ها و سایر نهاد‌های همکار تاکید کرد.

کوهیان، همچنین بر موضوع تداوم همکاری‌های پایدار بین محققان و پژوهشگران دو کشور، و بر نقش حمایتی وزارت امور خارجه کشورمان بر ضابطه‌مند بودن ارتباطات علمی میان محققان دو کشور، استفاده از خدمات متخصصان، نخبگان ایرانی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش داخلی به صورت کوتاه مدت؛ و نیز اعزام نمایندگان موسسات آموزشی و نهاد‌های تحقیقاتی دو کشور، برای انجام تعاملات علمی، پزوهشی اشاره کرد.

نیکوحرف، نیز از نقش سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌های وزارت امور خارجه در خارج از کشور به منزله بستری برای ارائه تمام خدمات به جامعه ایرانی یاد کرد.

سرکنسول جدید کشور ایران ، به علاقمندی مناسبات و همکاری‌های بین دو کشور و پیشرفت‌های اخیر برای گسترش این قبیل همکاری‌ها در مقایسه با روابط دیپلماتیک اخیر اشاره کرد.

وی ضمن تاکید بر شاخص بودن تعداد ایرانیان مقیم هامبورگ، و جامعه علمی و متخصصان ایرانی مقیم در این شهر، اولویت بخشیدن به همکاری‌های علمی، پژوهشی و کاربردی، و ترغیب و تشویق محققان دو کشور برای تداوم همکاری‌ها را از عوامل موثر در تثبیت روابط دو کشور دانست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار