آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۶۶۵۳
در یک میزگرد تخصصی؛

چالش‌ها و فرصت‌های همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه‌ها بررسی شد

میزگرد تخصصی «روند همکاری‌های علمی بین‌المللی؛ چالش‌ها و فرصت‌ها» با حضور جمعی از معاونان بین‌الملل دانشگاه‌ها برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در نهمین نشست سراسری هم اندیشی معاونان و مدیران بین الملل دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی و پارک‌های علمی و فناوری که در دانشگاه علم و صنعت درحال برگزاری است، میزگرد تخصصی «روند همکاری‌های علمی بین المللی؛ چالش‌ها و فرصت ها» با حضور کوهیان، معاون مرکز همکاری‌های علمی بین المللی وزارت علوم و شاه حسینی معاون بین المللی دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.

کوهیان در این پنل گفت: نگاه معاونت بین الملل وزارت علوم برای موضوعات مختلف بهره گیری از نظرات و پیشنهادات مدیران مرتبط است، از این رو طی سال شاهد برگزاری جلسات و نشست‌های هم اندیشی متعددی هستیم.

به گفته وی، نتایج جلسات بسیار مهم هستند و ارزیابی عملکرد یکسال و طرح پیشنهادات و راهکار‌های مختلف باعث می‌شود سیاستگذاری‌های مناسبی را برای سال آینده داشته باشیم.

قهرمانی، معاون بین المللی دانشگاه تهران نیز به ارائه سخنرانی درباره گزارش از سفر اتحادیه اروپا و ظرفیت‌های همکاری با آن اتحادیه پرداخت و گفت: طی این جلسه طرفین برای ادامه همکاری تمایل داشتند و اعلام کردند که هیچ مانعی برای این کار وجود ندارد.

وی ادامه داد: درحال حاضر با کشور‌های ایتالیا، فرانسه و اسپانیا روابط بین المللی خوبی داریم و امیدواریم در آینده تعاملات بین المللی خود را با دیگر کشور‌ها توسعه دهیم.

تقی راد، معاون بین المللی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی درباره تاثیر قرارداد‌های بین المللی در روند همکاری‌های علمی توضیح داد و بیان کرد: استراتژی‌های بین المللی سازی در دانشگاه‌ها با معیار‌های مختلفی سنجیده می‌شود و بحث جذب دانشجویان بین المللی معیاری است که در زمره فعالیت‌های بین المللی جای می‌گیرد.  

وی همچنین جذب دانشجو و اساتید بین المللی و انجام پروژه‌های بین المللی که برای کشور درآمدزایی ایجاد می‌کند را یکی از اولویت‌های مدنظر بیان کرد.

در ادامه این میزگرد تخصصی جعفری مدیر بین الملل پژوهشگاه علوم و فناوری رنگ و پوشش درباره طرح‌های تحقیقاتی مشترک با پژوهشگاه‌های خارجی، فرزی مدیر دفتر همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه حکیم سبزواری درباره ضرورت نقشه راه برای همکاری علمی بین المللی، حناچی مدیر دفتر همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه الزهرا (س) درباره نحوه همراهی دانشجویان خارجی در ایران و تعامل با آن‌ها و صدری نسب رییس مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین المللی درباره روند ارزیابی شاخص‌های فعالیت‌های علمی بین المللی توضیحات مختصر و جامعی را ارائه کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار