قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل بینالمللی سازی دانشگاهها را گامی مهم در پیشرفتهای علمی دانست و گفت: به وسیله این مهم میتوانیم دانش فنی کشور را به دیگر کشورها منتقل کنیم.
حسین سالارآملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در رابطه با روند بین المللی شدن دانشگاههای کشور بیان کرد: در تعریف بین المللی شدن یکسری معیارهای مشخص مثل پروژهها و دورههای تحصیلی مشترک، استاد راهنمای مشترک در داخل و خارج از کشور، برگزاری سمینارها و کنفرانسها و ... را باید در نظر گرفت. خوشبختانه با بررسی این موارد به خوبی میتوان روند رو به جلو و مثبت دانشگاهها را در حرکت به سمت بین المللی شدن مشاهده کرد.
سالارآملی با اشاره به اینکه با روند بین المللی سازی میتوان دانش فنی دیگر کشورها را به دست آورد، ادامه داد: بین المللی شدن دانشگاهها ضمن آنکه راهی برای انتقال دانش فنی ایران به کشورهای مدنظر همچون عراق، لبنان، سوریه، افغانستان و دیگر کشورهای همسایه است، باعث میشود صدها دانش فنی و نوین دیگر به کشور وارد شود و بتوان از آنها برای پیشرفت همه جانبه کشور در زمینههای مختلف استفاده کرد.
به گفته قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل، کشورهای هدف همکاریهای علمی بینالمللی کشور؛ عراق، افغانستان، سوریه، لبنان، یمن و کشورهای مسلمان همسایه هستند که کمک به توسعه این کشورها و در دست گرفتن بازار دانشبنیان آنها مدنظر قرار گرفته است.
وی همکاریهای بین المللی دانشگاهی را گامی مهم در پیشرفتهای علمی دانست و اظهار داشت: به لحاظ توسعه کیفی و انتقال دانش به کشور خود، همکاری با کشورهای آلمان، ایتالیا، اتریش، روسیه، چین، ژاپن و کره، فرانسه و اتحادیه اروپا به عنوان یک هویت مستقل در دستور کار قرار گرفته است.
برادر گرامی مگه امریکا و اروپا دانش فنی رو مجانی به بقیه می دن؟