آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۳۱۴۸
توکلی در گفتگو با دانشجو:

امشب آخرین مهلت شرکت در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته ۹۸ / تاکنون حدود ۷۶ هزار نفر ثبت‌نام کردند

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه تا ساعت ۸ صبح امروز حدود ۷۶ هزار نفر برای آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته ثبت نام کردند گفت: ساعت ۲۴ امشب آخرین مهلت ثبت‌نام در این آزمون است.
حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه ساعت ۲۴ امشب (شنبه ۲۱ اردیبهشت ماه) آخرین مهلت ثبت نام در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته ۹۸ است، گفت: داوطلبانی که تاکنون موفق به ثبت نام وانتخاب رشته نشده اند می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور و مطالعه دقیق اطلاعیه‌های این سازمان به ویژه اطلاعیه مرتبط با اصلاحیه دفترچه انتخاب رشته که هم اکنون روی سایت سازمان سنجش قرار دارد، با توجه به شرایط عمومی و اختصاصی نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.

توکلی ادامه داد: در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته ۹۸ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی جمعا در ۶۶ کدرشته امتحانی پذیرش صورت می‌گیرد که پذیرش در ۱۶ کدرشته محل از طریق آزمون و پذیرش در ۵۰ کدرشته امتحانی دیگر صرفا براساس سوابق تحصیلی یا بدون آزمون انجام می‌گیرد.

مشاور عالی سازمان سنجش اظهار داشت: براساس برنامه زمانی پیش بینی شده آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۹۸ کدرشته‌های امتحانی (برای آن دسته از رشته‌های امتحانی که پذیرش در آن‌ها با آزمون است) روز جمعه ۱۱ مردادماه ۹۸ در حوزه‌های امتحانی مربوط برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه تا ساعت ۸ صبح امروز شنبه ۲۱ اردیبهشت ماه تعداد ۷۵ هزار ۹۵۵ داوطلب ثبت نام کردند، افزود: ظرفیت پذیرش دانشجو برای دوره‌های کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۹۸ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی جمعا ۲۹۸ هزار ۵۸۴ نفر است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار