۵۰ هزار حلب روغن مکشوفه توسط تعزیرات با قیمت مصوب عرضه شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۳۲۹۲

۵۰ هزار حلب روغن مکشوفه توسط تعزیرات با قیمت مصوب عرضه شد

سخنگوی سازمان تعزیرات از انجام نظارت بر انبار فروشگاه‌ها و عرضه محموله قند، شکر و روغن اختفا شده به قصد گرانفروشی با حضور گشت مشترک تعزیرات تهران خبر داد.
۵۰ هزار حلب روغن مکشوفه توسط تعزیرات با قیمت مصوب عرضه شد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدیاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: گشت مشترک تعزیرات تهران با همراهی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و ایزدی رئیس گشت‌های مشترک تعزیرات تهران و نیروی انتظامی انبار فروشگاه‌های منطقه خیابان ایروانی و انبار نفت تهران را مورد بازرسی قرار داد.

وی افزود: با گزارش بازرسان در مورد ظن به اختفای سه نوع کالا با تناژ بالا به قصد گرانفروشی، هماهنگی لازم برای عرضه کالا‌های مکشوفه انجام و نهایتاً ۵۰ هزار حلب ۱۷ کیلویی روغن، ۲۰ تن شکر و ۲۰ تن قند به قیمت مصوب به متقاضیان عرضه شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار