کد خبر:۷۶۳۴۸۶
به منظور توسعه تعاملات؛

نخستین دوره درس مشترک دانشگاه شیراز و صنعتی درسدن آلمان آغاز شد

نخستین دوره درس مشترک تحصیلات تکمیلی برای دانشجویان دانشگاه شیراز و دانشگاه صنعتی درسدن آلمان با عنوان یادگیری مشارکتی مجازی یا VCL (Virtual Collaborative Learning) آغاز شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  نخستین دوره درس مشترک تحصیلات تکمیلی برای دانشجویان دانشگاه شیراز و دانشگاه صنعتی درسدن آلمان با عنوان یادگیری مشارکتی مجازی یا VCL (Virtual Collaborative Learning) آغاز شد.

قاسم سلیمی، عضو هیات علمی بخش مدیریت و برنامه ریزی آموزشی دانشگاه شیراز و هماهنگ کننده تیم مجازی دانشگاه شیراز، هدف از اجرای این برنامه را ترویج دیپلماسی علم و فناوری و توسعه تعاملات و همکاری‌های بین المللی دانشگاه شیراز با دانشگاه‌های برجسته جهان و در ادامه توسعه تعاملات خلاقانه علمی مشترک با دانشگاه صنعتی درسدن بیان
کرد.

سلیمی مطرح کرد: این دوره با شرکت ۱۵ دانشجوی دکتری و کارشناسی ارشد از دانشگاه شیراز و ۱۵ دانشجوی تحصیلات تکمیلی از دانشگاه صنعتی درسدن آلمان و با مدیریت تدریس پروفسور اریک شوپ استاد و صاحب کرسی مدیریت و انفورماتیک دانشگاه صنعتی درسدن شکل گرفته و تا پایان نیمسال دوم تحصیلی سال جاری ادامه دارد.

عضو هیات علمی بخش مدیریت و برنامه ریزی آموزشی دانشگاه شیراز تصریح کرد: محتوای درسی این دوره بصورت مجازی و آنلاین (برخط) از قبل ضبط شده و نیز همزمان ارائه می شود. بر اساس برنامه ریزی آموزشی صورت گرفته در طول درس، دانشجویان بصورت گروه‌های ۵-۶ نفره مشترک از هر دو دانشگاه تعیین و با انتخاب یک محور پژوهشی و تشکیل یک ساختار اجرایی پژوهش با تقسیم مسئولیت بین طرفین و ارائه نظرات و مباحث در تالار‌های گفتگو‌های در فضا‌های مهیا شده فعالیت می‌کنند و با برنامه زمانی مشخص، سمینار نتایج ارائه می‌ شود.

وی گفت: در انتهای دوره و در پایان ترم با حمایت مالی موسسه DAAD و دانشگاه درسدن، تیم ایرانی به نمایندگی دانشگاه شیراز یک سفر ۱۰ روزه به آلمان و دانشگاه صنعتی درسدن برای ارائه دستاورد‌ها و تعاملات رودر رو با تیم‌های مجازی بین المللی و کسب تجارب بیشتر خواهد داشت و طی این سفر نتایج مباحث و تجربیات بصورت حضوری تبادل می‌ شود.
 
لازم به ذکر است، مدیرت این دوره در ایران به نمایندگی دانشگاه شیراز برعهده قاسم سلیمی مدیر پروژه ارتقای جایگاه دانشگاه شیراز در تراز بین المللی می‌باشد. در دانشگاه صنعتی درسدن نیز این دوره آموزشی با همکاری پروفسور اریک شوپ و دکتر سیدعلی اکبر صفوی استاد دانشگاه شیراز (طراح اولین دانشگاه مجازی کشور) که برای فرصت مطالعاتی در درسدن به سر می‌برد؛ مدیریت شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار