آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۴۱۲۵

راه آهن سریع‌السیر تهران ـ اصفهان ۲۶ میلیون یوآن ارز دولتی گرفت

از فروردین ۹۷ تاکنون راه آهن سریع‌السیر تهران-قم-اصفهان ۲۶ میلیون و ۹۳ هزار و ۳۶۱ یوآن چین و شرکت آزادراه تهران ـ. شمال ۲۳ هزار یورو ارز دولتی گرفته‌اند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، پس از نوسانات ارزی، بسیاری از شرکت‌های واردکننده، از دولت ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت کردند که به تازگی شرکت‌ها، نهاد‌های عمومی و دستگاه‌های دولتی دریافت کننده این ارز‌های دولتی از سوی بانک مرکزی معرفی شده‌اند.

این آمار مربوط به فروردین‌ماه ۹۷ تاکنون است، اما مشکلی که این آمار بانک مرکزی دارد این است که مشخص نکرده است که این ارز‌های پرداختی در چه تاریخی پرداخت شده است.

به هر حال از اوایل پرداخت ارز دولتی، این مدل ارز به همه وارد کننده‌ها اختصاص می‌یافت، اما به تدریج حذف شد و از اواسط سال گذشته، اختصاص ارز به دو گروه وارد کننده انجام شد که به گروه دوم ارز نیمایی و گروه اول که کالای اساسی بود، ارز دولتی اختصاص یافت.

شرکت آزادراه تهران-شمال در این مدت ۲۳۰۰۴.۹۲ یورو ارز دولتی برای واردات دریافت کرده است.

همچنین شرکت جاده‌سازی آبادراهان پارس به عنوان یکی از پیمانکاران اصلی وزارت راه و شهرسازی در ۱۴ ماه اخیر، ۱۸۷۳۸.۶۱ یورو ارز دولتی دریافت کرده است.

 اختصاص ارز دولتی به راه آهن سریع‌السیر تهران-قم-اصفهان

در ۱۴ ماه اخیر شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران ۸۴۷ میلیون و ۴۵ هزار و ۹۴۵ روپیه هند در قالب ارز دولتی دریافت کرده است.

همچنین برای احداث راه آهن سریع‌السیر تهران-قم-اصفهان نیز دولت در ۱۴ ماه اخیر ۲۶ میلیون و ۹۳ هزار و ۳۶۱ یوآن چین در قالب ارز دولتی اختصاص داده است.

این در حالی است که پیشرفت فعالی قطار سریع‌السیر تهران-قم-اصفهان در حال حاضر بسیار ناچیز و کمتر از ۵ درصد است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار