استاندار خوزستان با حضور در قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد خوزستان گفت: با اینکه تب و تاب سیل و سیلاب در استان تمام شده است، قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد خوزستان همچنان به فعالیت خود ادامه میدهد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان با حضور در قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان گفت: با اینکه تب و تاب سیل و سیلاب در استان تمام شده است، قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد خوزستان همچنان به فعالیت خود ادامه میدهد و این کاری ارزشمند و قابل تحسین است.
شریعتی با مثبت ارزیابی کردن فعالیتهای قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد خوزستان افزود: دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان با ارتباط مستمر و موثر و برنامه ریزی شده با استانداری، سپاه، بسیج، نیروهای مسلح و دیگر نهادها توانست کاری جهادی و بزرگ را انجام دهد که همین جا از تمام مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی تشکر و قدردانی میکنم.
استاندار خوزستان اضافه کرد: در سیل اخیر خداوند بزرگ توفیق کمک رسانی به مردم سیل زده را به ما عطا کرد و از اینکه توانستیم قدمی برای این مردم برداریم، خداوند را شاکریم.
وی اظهار کرد: در سیل اخیر، شرایطی همانند دوران دفاع مقدس در استان بوجود آمد که جز با همدلی و در کنار هم بودن، نمیشد به مردم خدمت کرد و دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان هم از همان ابتدای وقوع سیل در کنار دیگر نهادها توانست به وظیفه خود به شایستگی عمل کند.
حجت الاسلام براتی: هدف از تشکیل قرارگاه، رفع مشکلات مردم شهرها و روستاهای گرفتار در سیل بوده
در ادامه، حجت الاسلام فرج الله براتی، رییس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان در سخنانی گفت: همزمان با وقوع سیل در استان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز به عنوان قرارگاه جهادی اصلی و در برخی شهرها از جمله آبادان، سوسنگرد، شادگان، هویزه، شوش، حمیدیه، باوی، شوشتر و کارون قرارگاههای جهادی فرعی و به منظور امدادرسانی ایجاد شد.
حجت الاسلام براتی با اشاره به اهداف تشکیل این قرارگاهها افزود: هدف از تشکیل قرارگاه ها، کمک رسانی و شناسایی، رسیدگی، بررسی و در نهایت رفع مشکلات مردم شهرها و روستاهای گرفتار در سیل بوده است.
رییس قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه ۵ آمبولانس برای ارائه خدمات پزشکی در مناطق سیل زده حضور داشتند، گفت: همچنین خدمات پزشکی، دامپزشکی، روانپزشکی، مامایی و روانکاوی توسط نیروهای جهادی دانشگاه به جهت خدمات رسانی به مردم انجام شد.
وی با تأکید بر اینکه حضور آمبولانسهای دانشگاه آزاد اسلامی در مناطق سیل زده، سبب ایجاد آرامش مردم شد، گفت: علاوه بر توزیع بستههای بهداشتی و مواد غذایی، قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد خوزستان ارتباط خوبی با سایر دستگاههای اجرایی و خدمات رسان ایجاد کرده بود.
حجت الاسلام براتی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه به کمک سیل زدگان بشتابید، اظهار کرد: به شکلهای مختلف و به صورت مستمر اقلام مورد نیاز و ضروری سیل زدگان تهیه و توسط نیروهای جهادی دانشگاه توزیع شد و این نیروها در امر نظافت مناطق نیز مشارکت داشتهاند.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان، ایجاد ایستگاههای سلامت و اسکان مردم سیلزده و توزیع اقلام را از جمله اقدامات مهم قرارگاه استان خوزستان، دانست و تصریح کرد: با تلاش مجموعه دانشگاه، از ماشین آلات سنگین نیز به جهت پاکسازی مناطق سیل زده استفاده شده است.
وی با اشاره به فعالیتهای نیروهای بسیجی دانشگاه، عنوان کرد: اعضای بسیج دانشجویی، بسیج اساتید و همچنین بسیج کارکنان دانشگاه، به کمک مردم شتافتند و اقدامات خوب و بسیاری در زمینه پاکسازی مناطق، تهیه و توزیع اقلام مورد نیاز سیل زدگان و ایجاد سیل بند در روستاهای درگیر بحران سیلاب، انجام دادند، که قابل تقدیر است.
حجت الاسلام براتی با تاکید بر ضرورت توجه به مسائل پژوهشی در رفع مشکلات پس از بحران سیل ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی اهواز بیشترین همکاری را در خصوص انجام مسائل پژوهشی با توجه به بحران سیل انجام خواهد داد و تا پایان این بحران در کنار مردم بوده و مشکلات آنان را پیگیری و در حد توان رفع میکند.
صالحی آرا: خدمت رسانی نیروهای جهادی قرارگاه به مردم سیل زده در زمینههای مختلف
احمد صالحی آرا، معاون عملیاتی اجرایی قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان هم ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای قرارگاه از ابتدای سیل تاکنون گفت: به دستور ولایتی و طهرانچی قرارگاه جهادی با هدف رویکرد خدمت به مردم و حل مشکلات جامعه تشکیل شد و توانست با حضور نیروهای جهادی خود به مردم در زمینههای مختلف، خدمت رسانی کند.
صالحی آرا با اشاره به اینکه قرارگاه جهادی دانشگاه برای پاسخگویی به مسائل و مشکلات ناشی از سیل در کنار کمک رسانی به مردم تشکیل شده است، به ارائه آماری از قرارگاه جهادی پرداخت و گفت: ما در این مدت ۳۹ نفر پزشک عمومی و متخصص، ۸۴ نفر پرستار و ماما، ۱۵ نفر دامپزشک، ۱۴ نفر روانشناس را به مناطق سیل زده اعزام کردیم تا از طریق ایستگاههای سلامت و آمبولانسها نسبت به خدمت رسانی اقدام کنند.