دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای شناسایی ایدههای خلاق قرار است با همکاری بانک صنعت و معدن، مجتمع خدمات فناوری را راهاندازی کند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، علی نیکبخت رییس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه گفت: مدیرعامل بانک صنعت و معدن به همراه اعضای هیات مدیره و مدیران مربوطه از برج فناوری دانشگاه با هدف پیگیری موضوع استفاده از تسهیلات مالی خارجی برای تاسیس و تجهیز مجتمع خدمات فناوری و آزمایشگاهی دانشگاه بازدید کردند.
نیکبخت اظهار داشت: دانشگاه برنامه دارد با استفاده از منابع خارجی این مجتمع را راه اندازی کند. برگزاری این جلسه بدین خاطر بود که برای کسب مصوبههای دولت و سازمان برنامه و بودجه باید یکی از بانکها، عاملیت این پروژه را برعهده گیرند لذا در این جلسه توافقهای اولیه برای قبول عاملیت بانک برای این پروژه اخذ شد.
رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: در این جلسه خلاصهای از ماهیت و هدف پروژه نیز ارائه شد و توافقاتی صورت گرفت که از سوی بانک صنعت و معدن تسهیلات در قالب وام به شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور مستقر در برج فناوری دانشگاه اختصاص یابد.
وی گفت: همچنین قرار شد بانک صنعت و معدن به عنوان حمایت کننده فناوری و خدمات فناوری به این موضوعات ورود پیدا کند.
احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این مراسم گفت: مرکز فناوری و توسعه نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر از مراکز کارآفرینی، رشد و هدایت شرکتهای دانش بنیان تشکیل یافته و ضمن ترویج فرهنگ کارآفرینی در سطح دانشگاه، تلاش میکند تا با شناسایی نخبگان و صید ایدههای ناب و انجام حمایتهای مادی و معنوی، مقدمات لازم برای تبدیل آنها به شرکت دانش بنیان موفق را فراهم آورد.
معتمدی افزود: این مرکز همچنین با ایجاد زیرساخت لازم به همراه پشتیبانیهای مؤثر شرکتهای دانش بنیان، آنها را در جهت تجاری سازی موفق محصولات و خدماتشان یاری مینماید و بدین ترتیب هم دانشگاه و هم کارآفرینان از منافع مادی و معنوی دستاوردهای حاصل بهره مند میگردند.
حسین مهری رییس هیأت مدیره و مدیرعامل بانک صنعت، معدن نیز در این مراسم اظهار داشت: هدف این بانک از گسترش همکاری با این مرکز حمایت از تبدیل نوآوریها و دستاوردهای علمی به فناوریها و محصولات مورد نیاز کشور است.
مهری افزود: این مرکز اقدامات اثرگذاری در بخشهای مختلف انجام داده و ارتباط بیشتر بانک صنعت و معدن با این مرکز علاوه بر ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه میتواند موجب رشد و شکوفایی صنایع مختلف کشور به خصوص صنایع دانش بنیان شود.
وی بیان کرد: به عنوان یک بانک تخصصی، مسؤلیت اجتماعی ما حمایت از طرحهای صنعتی، معدنی و دانشگاهی است و بانک در این قبیل پروژهها باید حضور فعال داشته باشد. از ظرفیتهای قانون بودجه سال جاری در جهت حمایت از فعالیتهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان یک دانشگاه تخصصی استفاده خواهیم کرد.
مهری تصریح کرد: ارتباط دادن شرکتهای مستقر در این مرکز به واحدهای تولیدی و ارائه مشاوره تخصصی به این صنایع از جمله اهدافی است که این بانک در سال جاری که سال رونق تولید و حمایت بیشتر از کارآفرینان است، با جدیت دنبال میکند.