
برای اجرای طرحهای پژوهشی؛
دو آزمایشگاه تحقیقاتی در دانشگاه شیراز افتتاح شد
آزمایشگاه فناوریهای بین رشتهای و آزمایشگاه فناوریهای نوین در دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه شیراز گشایش یافت.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با حضور علیرضا افشاریفر، قائم مقام رئیس دانشگاه و سیدمجتبی زبرجد، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، «آزمایشگاه فناوریهای بین رشته ای» و « آزمایشگاه فناوریهای نوین» در دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه شیراز گشایش یافت.
رضا اسلاملوئیان، رئیس دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه شیراز گفت: برای اجرای این طرح بالغ بر ۲ میلیارد ریال هزینه شده و تجهیزات تخصصی آن نیز از طریق گرنت اساتید تهیه میشود.
اسلاملوئیان از افزایش ۱۵ درصدی فضای آزمایشگاهی دانشکده خبر داد و بیان کرد: با بهره برداری از این دو آزمایشگاه تحقیقاتی، مساحت آزمایشگاههای دانشکده ۱۵۰ مترمربع افزایش یافت.
رئیس دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز اظهار داشت: هم اکنون ۸ آزمایشگاه آموزشی و ۱۱ آزمایشگاه تحقیقاتی در دانشکده فعال است و این دو آزمایشگاه تحقیقاتی هم به آمار اضافه میشود و برای انجام فعالیتهای پژوهشی در اختیار اساتید جوان قرار میگیرد.

وی، با بیان اینکه راه اندازی این دو آزمایشگاه با تلاش اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز صورت گرفته، اظهار امیدواری و خاطرنشان کرد: اساتید جوان بتوانند با اجرای طرحهای پژوهشی و فعالیت در دو آزمایشگاه تحقیقاتی جدید؛ در کرانههای علم حرکت نمایند و خلاءهای موجود در صنعت را پر کنند.
سیدمجتبی زبرجد، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز هم در آیین گشایش «آزمایشگاه فناوریهای بین رشته ای» و « آزمایشگاه فناوریهای نوین» در دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه شیراز مطرح کرد: دانشگاه تلاش میکند تا زمینه مناسبی را برای فعالیت اعضای هیات علمی به ویژه اساتید جوان فراهم نماید و افتتاح این دو طرح در این راستا بوده است.

زبرجد ادامه داد: بهره برداری از این آزمایشگاههای تحقیقاتی برای اجرای طرحهای پژوهشی، حل مشکلات صنعت و درآمدزایی دانشکده بسیار موثر است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز تاکید کرد: لوازم آزمایشگاهی این دو آزمایشگاه از تولیدات ملی و شرکتهای دانش بنیان خریداری شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.