آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۴۳۸۵
با اختراع کفش طبی؛

دانشجوی تبریزی مقام دوم مسابقات اختراعات ژنو را به خود اختصاص داد / کفش طبی که باعث کاهش ایجاد زخم پا در دیابتی‌ها می‌شود

عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز مقام دوم مسابقات جهانی اختراعات ژنو سوئیس در سال ۲۰۱۹ را به خود اختصاص داد.

آماده//// کفش طبی که باعث کاهش ایجاد زخم پا و قطع عضو در دیابتی‌ها می‌شود

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، میثم امینی، عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز مقام دوم مسابقات جهانی اختراعات ژنو سوئیس در سال ۲۰۱۹ را به خود اختصاص داد.

کفش طبی پیش‌گیرنده از ابتلا به زخم دیابتی در افراد مبتلا به این بیماری با قابلیت مونیتورینگ وضعیت پا عنوان اختراع میثم امینی و همکاران وی است.

امینی با همکاری عباس بشیرزاده، قاسم فکورزاده، خلیل کالاوانی، مهدیه مطیعی، یاسمن تمری و ریاض علایی کلاجاهی موفق به ساخت این وسیله شده‌اند.

امینی، عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی تبریز توانست مقام دوم مسابقات جهانی اختراعات ژنو سوئیس در سال ۲۰۱۹ را به خود اختصاص دهد.

نمایشگاه اختراعات ژنو سوئیس یکی از بزرگترین رویداد‌های جهانی است که سالانه برگزار و به‌طور انحصاری به اختراعات اختصاص می‌یابد.

امینی دراین باره گفت: این وسیله برای کارمندان و کارگرانی که به‌مدت طولانی سرپا بوده و مبتلا به بیماری دیابت هستند، کاربرد دارد.
 
آماده//// کفش طبی که باعث کاهش ایجاد زخم پا و قطع عضو در دیابتی‌ها می‌شود
 

عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد تبریز تصریح کرد: زخم پا که در اثر دیابت عارض می‌شود، شایع‌ترین ضایعه برای افراد مبتلا به این بیماری است و این وسیله که به‌صورت کفش طبی هوشمند طراحی شده می‌تواند در طول مدت استفاده، فشار‌های وارده بر نقاط مختلف پا را اندازه‌گیری کرده و در صورت بالابودن فشار از میزان استاندارد‌های تعریف شده با دادن هشدار فرد را مطلع کند تا موقعیت و وضعیت ایستادن یا راه رفتن خود را تغییر دهد.

وی مطرح کرد: در طراحی و ساخت این وسیله از یک مدار و چند سنسور الکترونیکی فشارسنج استفاده و یک سیستم گردش هوای خنک در کف آن تعبیه شده است.

امینی کاهش احتمال ایجاد زخم پا در دیابتی‌ها، کاهش قطع عضو مربوط به این عارضه، صرفه‌جویی اقتصادی، داشتن خاصیت درمانی و افزایش کارآیی و بهره‌مندی خوب از زندگی را از مزایای این دستگاه دانست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار