کد خبر:۷۶۵۷۹۲
موسس هوآوی:

رقبای هوآوی حداقل تا ۲-۳ سال نمی‌توانند به پای هوآوی برسند

رن ژنگفی، موسس شرکت هوآوی در واکنش به محدودیت‌های جدید اعمال شده از سوی دولت ترامپ علیه این شرکت گفت، وی پیش از این، تقابل دولت آمریکا با شرکتش را پیش بینی کرده بود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از ساوث چاینا مورنینگ پست، رن ژنگفی، موسس شرکت هوآویدر مصاحبه با یک رسانه دولتی چینی گفت: «ما (منافع) افراد و خانواده‌ها را به خاطر رسیدن به یک آرمان فدا کردیم تا در رده نخست جهانی قرار بگیریم... برای رسیدن به این آرمان دیر یا زود باید در تقابل با آمریکا قرار بگیریم.»

دولت آمریکا هفته گذشته شرکت هوآوی و شرکت‌های تابعه آن را در یک لیست سیاه تجاری قرار داد که به موجب آن این شرکت بدون کسب مجوز دولت آمریکا حق خرید خدمات و قطعات از شرکت‌های آمریکایی را ندارد. دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا همچنین با امضای یک دستور اجرایی شرکت‌های آمریکایی را از استفاده از تجهیزات مخابراتی این شرکت منع کرده است. این اقدام با هدف جلوگیری از گسترش توانمندی‌های تکنولوژیک چین صورت می‌گیرد.

موسس شرکت هوآوی گفت، محدودیت‌های آمریکا تاثیری بر برنامه‌های این شرکت در زمینه ایجاد اینترنت نسل پنجم نخواهد داشت و رقبای هوآوی حداقل تا ۲-۳ سال نمی‌توانند به پای هوآوی برسند.

وی گفت، سیاستمداران آمریکایی شرکت هوآوی را دست کم گرفته اند.

در همین حال، مدیر شرکت «های سیلیکون»، وابسته به شرکت هوآوی که برای تلفن‌های هوشمند و سرور‌های تولید این شرکت تراشه تولید می‌کند گفت،‌های سیلیکون سال هاست خود را برای رویارویی با سناریویی نظیر قطع دسترسی به تراشه‌ها و فن آوری‌های پیشرفته توسط دولت آمریکا آماده کرده است.

پیش از این در ماه مارس، رئیس واحد تلفن‌های هوشمند شرکت هوآوی گفته بود، این شرکت سیستم‌های عامل اختصاصی برای گوشی‌ها و رایانه‌های تولیدی خود طراحی کرده تا در صورت تحریم هوآوی از سوی شرکت‌های آمریکایی از این سیستم عامل‌ها استفاده نماید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار