معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده گفت: به دلیل آموزش ندیدن افراد، این شبکه ها، ارتباطات داخلی را مختل کرده است و این فقط مختص ایران نیست.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، معصومه ابتکار بعد از ظهر شنبه در جلسه مشترک با بانوان شهرستان پیشوا به اجرای طرح گفتگوی بین نسلی در کشور اشاره کرد و گفت: این طرح با همکاری وزارت آموزش و پرورش در ۲ هزار مدرسه کشور در حال اجرا است و نتیجه این اجرا به زودی بررسی و اعلام میشود.
ابتکار ادامه داد: مرحله نخست طرح گفتگوی خانواده یک سال و نیم پیش و با هدف مقابله با هر گونه اختلال در میان خانوادهها و انسجام بین خانوادهها اجرا شد و در اجرای این طرح ظرفیت انجمنهای مددکاری و سازمانهای مردم نهاد مورد استفاده قرار گرفت.
معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده لازمه دست یابی به اهداف طرح ملی گفتگوی خانواده را ارتقا کمی و کیفی سازمانهای مردم نهاد دانست و گفت: دولت به منظور دست یابی به جامعه مدنی، به این تشکلها اعتماد دارد و زمینه توسعه فعالیتهای آنان را فراهم کرده است.
وی وجود سو تفاهمات بین اعضای خانوادهها را رو به افزایش دانست و افزود: عدم امکان گفتگو به دلیل عدم درک طرفین، اختلاف بین نسلی، فشارهای اقتصادی و شبکههای اجتماعی که در انقلاب دیجیتال شکل گرفته، آسیبهای جدی به خانواده وارد میکند، امروز شبکههای اجتماعی ضریب نفوذ بالایی بین خانوادهها دارد.
ابتکار اضافه کرد: به دلیل آموزش ندیدن افراد، این شبکهها، ارتباطات داخلی را مختل کرده است و این فقط مختص ایران نیست.