پشت پرده تسویه حساب با مدیر شبکه پنج!
عزل رمضان نژاد مدیر جوان سابق شبکه پنج در حالی رخ می دهد که وی پس از این اتفاق در مجلس شورای اسلامی حاضر شده بود، در حضور نمایندگان اهل سنت بابت این اتفاق عذرخواهی کرده بود و حتی گفته بود حاضر است برای جبران مافات استعفا نیز بدهد.
پس از این اتفاق و این روند کمتر کسی انتظار داشت تا برخوردی از جنس اخراج با رمضان نژاد صورت پذیرد. خصوصا آنکه رمضان نژاد سوای از این اشتباه اتفاقا مدیر توانمندی نشان داده بود. برنامه های مختلف شبکه پنج از جمله برنامه صبحگاهی محمدرضا باقری و یا تهران بیستِ متحول شده با دلاوری توانسته بودند پس از سالها این شبکه را از رخوت بیرون کرده و بار دیگر خاطرات آن شبکه تهرانِ پرمخاطب و جذاب را برای مردم زنده کنند.
چند سوال از رئیس رسانه ملی
اما آنچه اینجا محل سوال قرار می گیرد این است، اگر اشتباه مدیر پخش در عدم کنترل برنامه پخش شده و اشتباه مسئول برنامه ریزی در انتخاب هیئت برای پخش زنده، مجوز مدیر شبکه را صادر می کند؛ پس زمان تغییر مدیرانی که در زیرمجموعه شان این همه ایراد وجود دارد کی فرا می رسد؟ و چرا در پی اشتباه در هر بخشی از یک شبکه، سلسله تغییرات و عزل کردن ها به جایی بالاتر از مدیران شبکه نمی رسد؟
به یاد آورید جنجال شبکه کیش را و در پی آن تغییر مدیر شبکه، ماجرای اوج گرفتن سلبریتی محوری و تذکر به مدیران جوان شبکه های سه و پنج، ماجرای مسابقات مشکوک و شبه کازینویی شبکه های مختلف سیما و تذکر رهبری به صدا و سیما را. حالا هم کافی ست در این شب های ماه مبارک رمضان از ساعت 21 به بعد سری بزنید به شبکه های اول و دوم سیما تا عشق مثلثی را علی رغم تذکر صریح رهبری ببینید. اینها نشان می دهد مشکل فراتر از یک مدیر شبکه و دوتا جوان سرکار آمده اند. چه جالب سید محمود رضوی تهیه کننده خبره سینما گفت که گویی سیمای ملی روی حالت «اتو پایلوت» قرار گرفته و بی هیچ نظارتی فعالیت می کند.
جناب علی عسکری! شما که خوب بلدید بخاطر ضعف و اشتباه نیروی زیر دست، مدیر بالایی را اخراج کنید؛ چرا داس اخراج تان پس از این همه اشتباه در تلویزیون به مرتضی میرباقری معاون سیمای سازمان تحت امرتان نمی رسد؟!