دادگستری استان قم، دانشگاه غیرانتفاعی ادیان و مذاهب را به دلیل بدهی به بانک ملی طی اطلاعیهای عمومی به مزایده گذاشته است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دادگستری استان قم، دانشگاه غیرانتفاعی ادیان و مذاهب قم را به دلیل بدهی به بانک ملی ایران، به مزایده گذاشته است.
ملک محل استقرار این دانشگاه غیرانتفاعی به دلیل بدهیهای معوقه به بانک ملی، براساس مقررات توسط دادگستری به مزایده عمومی گذاشته شده است.
در همین راستا، جمعی از دانشجویان، دانش آموختگان، اساتید و کارکنان این دانشگاه طی بیانیهای نسبت به این اقدام دادگستری قم اعتراض کردند.
دانشگاهیان دانشگاه ادیان و مذاهب قم فعالیت این دانشگاه را دریچهای جدید در مسیر توسعه علوم انسانی و دینی دانسته و در این بیانیه اذعان کرده اند: دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزهی علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفتگو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانهی اسلام بر اساس آموزههای اهلبیت علیهمالسّلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام میکند.
در ادامه این بیانیه ضمن بیان بخشی از افتخارات این دانشگاه، آمده است: اکنون این نهضت علمی که هدفی جز تقویت علم بومی (ایرانی ـ. اسلامی) تقویت روحیه خودباوری در برابر فرهنگهای بیگانه، رفع وابستگیهای علمی و فرهنگی کشور و گسترش اخلاق و ارزشهای دینی با تکیه بر مشترکات ادیان توحیدی ندارد با تهدیدی سخت و ناجوانمردانه، آگاهانه و عامدانه یا جاهلانه و کجاندیشانه مواجه شده است.
دانشگاهیان دانشگاه ادیان و مذاهب در ادامه این بیانیه، به انتقاد از رفتار مسئولان بانک ملی و دادگستری قم پرداختند و نوشتند: قضاوت سخت نیست، میتوان مانند بانک ملی ایران برای وصول مطالبات مالی و البته بهره چند برابر شده آن چوب حراج بر نزدیک به دو دهه فعالیت جهادگرانه علمی و فرهنگی زد و یا مانند دانشگاه ادیان و مذاهب در شرایط نابسامان اقتصادی این روزها، با صبر و شکیبایی دینی نسبت به مطالبات مادی خود از طلاب و خانوادههای آنان (که بیش از ۸۵ درصد از دانشجویان این دانشگاه را تشکیل میدهند) و وابستگان مراکز انقلابی به ویژه بنیاد شهید و ایثارگران (که چندین برابر طلب بانک ملی، به دانشگاه ادیان و مذاهب بدهکاری دارد و با ابراز دلایلی مانند اوضاع نابسامان اقتصادی از پرداخت آن امتناع میورزد)، کرامت ورزیده و بذری کاشت که مشت به مشت میراث پیامبر اسلام (ص)، اهلبیت (علیهمالسلام) و عالمان شیعه در طی قرون بوده و امید ثمراتی ابدی از آن میرود که جامعهای جهانی در خور منجی عالم بشریت فراهم آورد.