آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۸۰۰۳

رهبر طالبان: آمریکا «صادقانه» در مذاکرات صلح شرکت کند

رهبر طالبان در پیامی با تاکید دوباره بر خروج نیرو‌های آمریکایی از افغانستان تصریح کرد که این کشور «صادقانه» در مذاکرات صلح شرکت کند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «هیبت‌الله آخوند زاده» رهبر طالبان در پیامی به‌مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر گفت: کابل با مطرح ساختن خود تلاش دارد جلوی تفاهم طالبان و سیاستمداران افغان را بگیرد، اما طالبان به این تلاش‌های بی‌فایده و مزاحم سیاسی در برابر تفاهم بین الافغانی، هیچ اعتنایی نمی‌کند. اگر شما از همکاری با اشغالگران دست بکشید برادران ما هستید.

وی با تاکید بر خروج نظامیان آمریکا از افغانستان افزود: این گروه برای مذاکره آماده است.

آخوند زاده ادامه داد: طالبان برای ایجاد یک توافق میان کشور‌های همسایه و منطقه به نفع خود تلاش می‌کند و حضور نمایندگان این گروه در نشست مسکو که نمایندگان ۱۲ کشور در آن شرکت کرده بودند، نمونه‌ای از این مورد است.

وی خواستار وحدت و هماهنگی میان افغان‌ها برای پایان دادن به اشغال و تقویت یک نظام اسلامی شد و خاطرنشان کرد: طالبان در تلاش برای انحصار قدرت نیست، بلکه می‌خواهد همه افغان‌ها نقش واقعی خود را در «دولت» ایفا کنند.

آخوند زاده از آمریکا خواست تا «صادقانه» در مذاکرات صلح شرکت کنند و طرح معقول اسلامی امارات اسلامی را قبول کنند تا این روند به پیش برود.

گفتنی است، طالبان، در ۷ دور مذاکره با آمریکا، خواست اصلی خود را خروج کامل نیرو‌های آمریکایی از افغانستان عنوان کرده و آن را شرط اصلی پایان جنگ در افغانستان دانسته است.

در دومین نشست میان سیاستمداران افغانستان و طالبان که از ۲ پیش تاکنون ادامه داشت، امروز طالبان بار دیگر بر خروج نیرو‌های خارجی از افغانستان تأکید کرد و مادر تمامی مشکلات کنونی در افغانستان را، اشغال افغانستان از سوی خارجی‌ها دانست.

به گفته مقامات آمریکا، مسائل کلیدی که بین آمریکا و طالبان در دوحه مورد بحث قرار گرفت، خروج نیرو‌های خارجی از افغانستان، تضمین مبارزه با تروریسم، آتش بس و مذاکرات مستقیم با ​​دولت افغانستان بوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار