آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۸۶۰۸
رجبی در گفتگو با دانشجو:

انتخاب زمان نادرست برای انتخابات نشریات دانشجویی موجب جناحی شدن آن می‌شود/ نظرات شخصی وزارت علوم همواره در نشریات تأثیر داشته

نماینده نشریات دانشگاه شهید بهشتی گفت: آیین نامه‌های وزارت علوم آیین نامه‌های روشنی نیست و نظرات شخصی افرادی که در وزارت علوم بوده اند همیشه تأثیر گذار بوده است و خیلی اوقات برخی نظرات شخصی خود را در وزارت علوم اعمال کرده اند.

رجبی، نماینده نشریات دانشگاه شهید بهشتی و مدیر مسئول نشریه شب‌نامه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون همزمان شدن برگزاری انتخابات کمیته ناظر برنشریات وزارت علوم با امتحانات ترم دانشجویان گفت: به دلیل اینکه امتحانات دانشجویان در شهرستان‌های کشور در حال برگزاری است، غالب دانشجویان در شهرستان‌ها نمی‌توانند برای انتخابات در شهر تهران شرکت کنند. همین امر سبب می‌شود تا نمایندگانی را جایگزین خود معرفی کنند. اما این نمایندگان گاهی درجریان کل ماجرا نیستند و فقط در مورد اینکه به جای نماینده نشریاتی که آمده اند به چه کسی رأی بدهند می‌دانند و این موضوع موجب جناحی شدن ماجرا می‌شود. چرا که افراد کاندید می‌توانند حق رأی‌ها را قبل از اینکه کاندید‌ها معرفی شوند برای خودشان بگیرند. ممکن است یک طیف نتواند نماینده خود را بفرستد و یک گروه بفرستد.

وی ادامه داد: آیین نامه‌های وزارت علوم آیین نامه‌های روشنی نیست و نظرات شخصی افرادی که در وزارت علوم بوده اند همیشه تأثیر گذار بوده است و خیلی اوقات برخی نظرات شخصی خود را در وزارت علوم اعمال کرده اند و در انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی، اگر افرادی که مخالف آن‌ها بوده اند رأی آورده اند و در طیف آن‌ها نبوده اند، توانسته اند انتخابات را با اعمال نظر خود ابطال کنند و با بهانه جویی این کار را درست جلوه دهند.
 
رجبی افزود: برای مثال در انتخابات دانشگاه کاشان، انتخابات را ابطال کردند. به این بهانه که جلسه کمیته ناظر برنشریات بعد از انتخابات توسط مسئولی که باید برگزار می‌گردید برگزار نشده است و به همین بهانه که مشخض نیست هنوز به عمد این جلسه تشکیل نشده است یا به سهو، انتخابات دانشگاه کاشان ابطال گردید.  مشابه این اتفاق نیز در دانشگاه فرهنگیان اتفاق افتاد که خوشبختانه با انتخابات دوم بازهم همان طیف قبل برنده انتخابات شدند.

نماینده نشریات دانشگاه شهید بهشتی گفت: آماری که ما از کل کشور داریم اینطور است که امسال قشر انقلابی با اقبال بسیار خوبی مواجه می‌شدند اگر انتخابات در این زمان و اینگونه برگزار نمی‌شد. در حال حاضر در وضعیتی هستیم که هنوز نمی‌دانیم وزارت علوم برخی از نمایندگان را قبول می‌کند یا نه؟ ممکن است معرفی نامه نماینده‌ای را قبول نکنند و حق رأی‌ها را بالا و پایین کنند، اما در شمارش آراء تخلفی صورت نخواهد گرفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار