مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت دبیری شهید رجایی، سیاسی کاری دولت نسبت به وزارت آموزش و پرورش و عدم اهتمام برای رفع مشکلات این وزارت خانه را عامل استعفای بطحائی دانست.
مرادی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت دبیری شهید رجایی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت:
استعفاء وزیر آموزش و پرورش دلایل زیادی دارد، اما شاید خودشان هم استعفاء به دلیلی مضحکی، چون کسب کرسی نمایندگی مجلس را نپذیرد چرا که فارغ از هر تحلیلی چنین موضوعی بیش از همه توهین به آقای بطحائی است.
وی با بیان اینکه وزیر سابق آموزش و پرورش باید پاسخگوی بسیاری از ابهامات و مشکلاتی باشد که در دوره وزارتش پدید آمد با این وجود فرار رو به جلو او قابل پذیرش نیست، اظهار کرد: بطحایی با وعدههای مشخصی به وزارت آموزش و پرورش آمد و قرار بود سرانه را با یک بودجه متعادل پیش ببرد، اما جدا از انتقادهای وارد به او به نظر میرسد وی اختلافاتی بر سر مسائلی، چون نظام رتبه بندی معلمان، بودجه، مشکلات معیشتی و حقوق با راس دولت داشت که موجب بروز اختلاف بین او و راس دولت و در نهایت ختم به این ماجرا شد.
مرادی تصریح کرد: عمدهترین عاملی که این روزها بلای جان آموزش و پرورش است و شاید در استعفا وزیر هم بی تاثیر نبوده، سیاسیکاری و بی اهمیتی دولت نسبت به وزارت آموزشو پرورش است؛ در واقع دولت هیچ کاری در قبال مشکلات اساسی آموزش و پرورش انجام نداده و هرگز این وزارت خانه در اولویت برنامههای دولت نبوده است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت دبیری شهید رجایی گفت: هرچند شخصا معتقد هستم جناب وزیر در برخی از موارد اختیارات حل بسیاری از مشکلات حداقل فرهنگی آموزش و پرورش را داشت ودر حل آنها کوتاهی کرد، اما آموزش و پرورش هیچ گاه اولویت دولت نبوده و نیست.
مرادی افزود: نگاه این دولت به آموزش و پرورش یک نگاه کالامحور و مانند کارخانه پیچ و مهره سازی است با این وجود معلم جایی در برنامههای دولت ندارد و به دانش آموز هم به مثابه قلکی مینگرد که جیب دولت را پر میکند.
وی اضافه کرد: در ابتدا گمان میشد با حضور جناب بطحایی سیاستهای هماهنگی میان او و دولت به ویژه سازمان برنامه و بودجه برقرار است، اما او مقداری تغییر رویکرد داد یعنی نه آن رویکرد سیاسی را داشت و نه آن رویکرد بودجهای که قرار بود طبق آن وزارت آموزش و پرورش را پیش ببرد.
همچنین بطحایی با توجه به وعدهای محقق نشده اش همچون نظام رتبه بندی معلمان، حذف کنکور و بهبود معیشت فرهنگیان اقبالی بین معلمان، دانشجومعلمان و در وزارت آموزش و پرورش نداشت که این مسئله نیز بی ارتباط با استعفا نیست.