کد خبر:۷۶۹۵۰۴
در نشست مجمع آسیا-اقیانوسیه مطرح شد

علایی طباطبایی: ایجاد یک اکوسیستم زیستی و فناوری با کمک سازمان ملل را پیگیری می‌کنیم

دبیر اولین مجمع آسیا و اقیانوسیه گفت: در تلاشیم تا در این اجلاس با کمک سازمان ملل در حوزه همکاری‌های بین المللی یک اکوسیستم زیستی و فناوری ایجاد کنیم.

اعلایی طباطبایی: ایجاد یک اکوسیستم زیستی و فناوری با کمک سازمان ملل را پیگیری می‌کنیم

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، علی اعلایی طباطبایی، دبیر اولین مجمع آسیا و اقیانوسیه در نشست خبری که صبح امروز در سالن شیخ بهایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، اظهار کرد: فرصت برگزاری رویداد‌هایی در حوزه فناوری کم پیش می‌آید و معمولا کمتر زمانی می‌شود که بتوان متحد و هماهنگ با سازمان ملل برنامه‌ای فناورانه را برگزار کنیم.  

علایی ادامه داد: در مجمع آسیا و اقیانوسیه از کشور‌های مختلف عضو اسکاپ حضور دارند که غالبا وزرای این کشور‌ها یا روسای سازمان‌های بین المللی و خود سازمان ملل هستند.

وی افزود: مهمانان خارجی این مجمع با دعوت نامه‌های رسمی از سوی ایران در این مجمع حضور پیدا می‌کنند و تقریبا از دیروز ۱۸ خردادماه تعدادی از آن‌ها وارد ایران شده اند.

دبیر اولین مجمع آسیا و اقیانوسیه با بیان اینکه نماینده ۵۰ کشور در ایران حضور خواهند یافت، گفت: سعی کرده ایم در اجلاس از فضای رقابتی و ظرفیتی که سازمان ملل در حوزه همکاری‌های بین المللی به کشور‌های عضو داده یک اکوسیستم زیستی و فناوری ایجاد کنیم.

علایی تصریح کرد: ما در این اجلاس می‌خواهیم این پیام را بدهیم که در فناوری حرف‌های بسیاری برای گفتن داریم و به دنبال آن هستیم که علاوه بر صادرات محصولات به وسیله هیئت‌های تخصصی یکسری برنامه‌های موازی هم برگزار کنیم.

وی افزود: ما در این برنامه‌های موازی قصد داریم گروه‌های مختلف خارجی را برای بازدید به زیرساخت‌های حوزه فناوری کشور مثل پارک علم و فناوری پردیس، ستاد توسعه فناوری نانو، کارخانه نوآوری و ... ببریم و ظرفیت‌های ایران را برای انتقال فناوری نشان دهیم.

دبیر اولین مجمع آسیا و اقیانوسیه گفت: در مجمع آسیا و اقیانوسیه، کشور‌های شاخصی در حوزه فناوری مثل چین، هند، سنگاپور، روسیه، کره جنوبی و ژاپن علاوه بر چهار کشور عضو اسکاپ حضور دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار