دبیر اولین مجمع آسیا و اقیانوسیه گفت: در تلاشیم تا در این اجلاس با کمک سازمان ملل در حوزه همکاریهای بین المللی یک اکوسیستم زیستی و فناوری ایجاد کنیم.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، علی اعلایی طباطبایی، دبیر اولین مجمع آسیا و اقیانوسیه در نشست خبری که صبح امروز در سالن شیخ بهایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، اظهار کرد: فرصت برگزاری رویدادهایی در حوزه فناوری کم پیش میآید و معمولا کمتر زمانی میشود که بتوان متحد و هماهنگ با سازمان ملل برنامهای فناورانه را برگزار کنیم.
علایی ادامه داد: در مجمع آسیا و اقیانوسیه از کشورهای مختلف عضو اسکاپ حضور دارند که غالبا وزرای این کشورها یا روسای سازمانهای بین المللی و خود سازمان ملل هستند.
وی افزود: مهمانان خارجی این مجمع با دعوت نامههای رسمی از سوی ایران در این مجمع حضور پیدا میکنند و تقریبا از دیروز ۱۸ خردادماه تعدادی از آنها وارد ایران شده اند.
دبیر اولین مجمع آسیا و اقیانوسیه با بیان اینکه نماینده ۵۰ کشور در ایران حضور خواهند یافت، گفت: سعی کرده ایم در اجلاس از فضای رقابتی و ظرفیتی که سازمان ملل در حوزه همکاریهای بین المللی به کشورهای عضو داده یک اکوسیستم زیستی و فناوری ایجاد کنیم.
علایی تصریح کرد: ما در این اجلاس میخواهیم این پیام را بدهیم که در فناوری حرفهای بسیاری برای گفتن داریم و به دنبال آن هستیم که علاوه بر صادرات محصولات به وسیله هیئتهای تخصصی یکسری برنامههای موازی هم برگزار کنیم.
وی افزود: ما در این برنامههای موازی قصد داریم گروههای مختلف خارجی را برای بازدید به زیرساختهای حوزه فناوری کشور مثل پارک علم و فناوری پردیس، ستاد توسعه فناوری نانو، کارخانه نوآوری و ... ببریم و ظرفیتهای ایران را برای انتقال فناوری نشان دهیم.
دبیر اولین مجمع آسیا و اقیانوسیه گفت: در مجمع آسیا و اقیانوسیه، کشورهای شاخصی در حوزه فناوری مثل چین، هند، سنگاپور، روسیه، کره جنوبی و ژاپن علاوه بر چهار کشور عضو اسکاپ حضور دارند.