آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۹۷۰۱

ایالت‌های آمریکا، دلالان سلاح و صادرکننده جنگ افزار به امارات و عربستان هستند

بررسی‌های صورت گرفته از فروش میلیارد‌ها دلار جنگ افزار توسط برخی ایالت‌های آمریکا به عربستان و امارات حکایت دارد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، بررسی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد که برخی ایالت‌های آمریکا میلیاردها دلار تجهیزات نظامی به «عربستان» و «امارات»، کشورهای متهم به جنایات جنگی و نقض حقوق بشر در یمن صادر می‌کنند.

وبگاه «العربی» یکشنبه به نقل از وبگاه «بلینگ‌کت» نوشت که 11 ایالت از جمله «پنسیلوانیا»، «ماساچوست»،  «آریزونا»  و «ناحیه کلمبیا» از زمان دخالت ائتلاف تحت رهبری سعودی‌ها در سال 2015 در یمن، به عربستان و امارات جنگ افزار صادر کرده‌اند. این جنگ افزار‌ها شامل بمب، پرتابگرهای راکت، مسلسل و سلاح‌های دیگر می‌شود.

بر اساس آمارهای دولتی، ناحیه کلمبیا به تنهایی 737 میلیون دلار تجهیزات نظامی به این کشورها صادر کرده، کارولینای شمالی نیز از سال  2015  تا مارس (فروردین) 2019 ،1.9 میلیارد دلار جنگ‌افزار به عربستان صادر کرده است.

 ایالت  آریزونا نیز از سال 2015، 1.2 میلیارد دلار  تجهیزات جنگی به عربستان و امارات صادر کرده  است. این ایالت تنها در سال 2017، 328 میلیون دلار موشک‌های هدایت شونده و جنگ افزار‌های دیگر به امارات فروخته است.

گفته می‌شود برخی سناتورهای آمریکایی تلاش می‌کنند فروش سلاح به ریاض و ابوظبی را متوقف کنند و وکلا و اعضای کنگره آمریکا که در بین آن‌ها نمایندگان جمهوری‌خواه نیز حضور دارند، طرحی را برای توقف برنامه فروش تسلیحات به عربستان و امارات  آماده کرده‌اند.

نمایندگان دموکرات کنگره گفته‌اند که اعضای مجلس نمایندگان طرحی را در دست بررسی دارند که به موجب آن دولت آمریکا باید 22 مجوز فروش تسلیحات به کشورهای مذکور را باطل کرده و آن را به کنگره باز گرداند تا در یک بازه زمانی 30 روزه نمایندگان کنگره آن را مورد بررسی قرار دهند.

فروش سلاح به امارات و عربستان در حالی اتفاق می‌افتد که پس از دخالت ائتلاف تحت رهبری سعودی‌ها از سال 2015 در یمن، هزاران نفر از ساکنان این کشور در حملات هوایی جان خود را از دست دادند.  گفته می‌شود ائتلاف سعودی در جنگ یمن حدود 9 میلیارد و 360 میلیون دلار فقط برای حمله‌های هوایی هزینه کرده است. ارتش آل‌سعود همراه متحدان خود در حالی حمله نظامی و محاصره همه جانبه در یمن را از سال  2015 به این سو  به منظور بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس‌جمهور مستعفی این کشور و همچنین خلع سلاح «انصار الله» در یمن آغاز کرد، که هنوز به هیچ یک از اهداف خود نرسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار