آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۹۹۴۷
در حاشیه نمایشگاه اینوتکس مطرح شد:

شلیله: سرمایه گذاران نباید درباره محصول یک استارت‌آپ نظر دهند

دبیر انجمن صنفی کسب و کار‌های اینترنتی در حاشیه نمایشگاه اینوتکس گفت: تصمیم‌گیری و نظر دادن درباره محصول یا خدمت یک استارت‌آپ موضوعی است که سرمایه‌گذاران نباید به آن‌ها وارد شوند.
شلیله: سرمایه گذاران نباید درباره محصول یک استارت‌آپ نظر دهند
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شاهین شلیله دبیر انجمن صنفی کسب و کار‌های اینترنتی، با اشاره به اینکه جذب سرمایه برای استارت‌آپ‌ها موضوع مهمی به شمار می‌رود، اظهار کرد: جذب سرمایه اضافه توسط استارت‌آپ‌ها همیشه نقطه پیشرفت به شمار نمی‌رود؛ سرمایه‌گذاران باید میزانی از سرمایه را به یک استارت‌آپ تزریق کنند که مسیر یک تا دو ساله آن‌ها را تضمین کند.

بنیان‌گذار جشنواره وب و موبایل ایران با توضیح اینکه ترکیب هیات مدیره استارتاپ‌ها نیز موضوع مهمی است، بیان کرد: گردهم آوردن افرادی که از نزدیک در فضای یک مجموعه با هم همکاری می‌کنند لزوما به موفقیت استارت‌آپ‌ها منجر نمی‌شود.

وی همچنین عنوان کرد: تصمیم‌گیری و نظر دادن درباره محصول یا خدمت یک استارت‌آپ موضوعی است که سرمایه‌گذاران نباید به آن‌ها وارد شوند و اعضای اصلی یک استارت‌آپ می‌تواند برای آن به تنهایی تصمیم بگیرند.

گفتنی است؛ پارک فناوری پردیس، صاحب امتیاز اینوتکس ۲۰۱۹ بوده و مرکز فن بازار ملی ایران و مرکز شتابدهی نوآوری، برگزارکنندگان این نمایشگاه به شمار می‌روند. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری نیز از حامیان و پشتیبان‌های دائمی نمایشگاه هستند.

هشتمین دوره نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (INOTEX) از تاریخ ۱۹ تا ۲۲ خرداد ماه ۹۸ در محل دائمی برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران در حال برگزاری است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار