کد خبر:۸۴۲۲۵۰
سومین دوره؛

رقابت‌های اینوتکس پیچ به تهران رسید / امکان تماشای آنلاین رویداد سوم اردیبهشت ماه

سومین دوره از رقابت‌های اینوتکس پیچ پس از برگزاری در ۴ استان، به تهران رسید و استارتاپ‌های ایرانی ساعت ۱۱ صبح روز سوم اردیبهشت ماه به صورت آنلاین با هم به رقابت خواهند پرداخت.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از پارک فناوری پردیس، سومین دوره از رقابت‌های اینوتکس پیچ به عنوان یکی از رویداد‌های جانبی نمایشگاه بین­المللی نوآوری و فناوری (INOTEX ۲۰۲۰) از بهمن ماه ۹۸ آغاز شد. این رقابت پس از برگزاری در استان­‌های سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی، اصفهان و مازندران، چهارشنبه ۳ اردیبهشت ماه در تهران برگزار می‌شود. این درحالی است که شیوع ویروس کرونا و اهمیت حفظ سلامتی شرکت‌کنندگان، برگزاری اینگونه رویداد‌ها را به صورت حضوری و طبق روال سابق با مشکل مواجه کرده است. به همین دلیل طبق تصمیم دبیرخانه این رویداد، به منظور حفظ پویایی جامعه استارتاپی ایران و به منظور تشویق مخاطبان به حفظ قرنطینه خانگی، این رقابت کاملا به صورت آنلاین و به صورت زنده از شبکه‌های اجتماعی این رویداد به آدرس @inotexevent پخش خواهد شد.

شایان ذکر است که رقابت‌های استارتاپی اینوتکس‌پیچ با هدف معرفی و سرمایه‌گذاری روی ایده‌ها و استارتاپ‌های مستعد از شهر‌های مختلف کشور انجام می‌شود. در این رویداد که خود از مراحل مختلفی تشکیل شده است در مرحله نخست استارتاپ‌ها به صورت آنلاین داوری شده و از استارتاپ‌های منتخب برای رقابت حضوری در مقابل سرمایه‌گذاران دعوت به عمل می‌آید. در این مرحله، ابتدا تیم‌های استارتاپی درخصوص نحوه ارائه به سرمایه گذار آموزش دیده و در ادامه در حضور سرمایه‌گذاران و داوران محلی، به معرفی ایده یا محصول خود پرداختند.

در ادامه از استارتاپ‌های برگزید استانی به منظور حضور در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۰ و نیز شرکت در رقابت‌های نیمه‌نهایی دعوت به عمل می‌آید. برگزیدگان مرحله نیمه‌نهایی می‌توانند به مرحله جذاب INOTEX Battle راه یابند که طی آن، استارتاپ‌ها دوبه‌دو به بحث و مناظره با هم پرداخته تا در نهایت برترین استارتاپ از نگاه داوران و مخاطبان انتخاب شود.

علاقه‌مندان برای شرکت در بخش رقابتی رویداد اینوتکس و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت http://pitch.inotex.com/ مراجعه و یا با شماره‌های ۰۹۳۹۶۸۶۳۵۷۷ و ۰۹۱۹۷۳۷۱۴۲۸ تماس برقرار نمایند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار