آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۱۰۹۶
با تاکید بر گسترش علم و فناوری در جهان اسلام؛

صنایع با دستاورد‌های دانشمندان جهان اسلام در نمایشگاه اینوتکس آشنا شدند

غرفه بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) در هشتمین نمایشگاه اینوتکس ۲۰۱۹ به جهت معرفی دستاورد‌های دانشمندان جهان اسلام به صنایع، فعال بود.

غرفه بنیاد مصطفی (ص) میزبان شرکت‌های فعال عرصه فناوری بود

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از ستاد ارتباطات و اطلاع‌رسانی بنیاد مصطفی (ص)، نمایشگاه اینوتکس ۲۰۱۹ با حضور فعالان عرصه فناوری برگزار شد که بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) نیز به عنوان یک نهاد علمی و فناوری در این نمایشگاه حضور پیدا کرد و در طی چهار روز برگزاری آن، به معرفی بنیاد و رویداد‌های ذیل آن پرداخت.

مراجعه کنندگان هشتمین نمایشگاه اینوتکس از ۱۹ خرداد تا ۲۲ خرداد ۹۸ از غرفه بنیاد مصطفی (ص) بازدید کرده و آخرین فعالیت‌ها و دستاورد‌های این بنیاد به آنان معرفی شد؛ مذاکره با مسئولین، نماینده‌های نهاد‌ها و رایزنی و گفتگو با صاحبان شرکت‌های فعال در عرصه فناوری از دیگر فعالیت‌های این چهار روز بود که با محوریت معرفی رویداد آشنایی صنایع با دستاورد‌های دانشمندان جهان اسلام (EISA) صورت گرفت.

در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۱۹، فعالیت‌های رویداد آشنایی صنایع با دستاورد‌های دانشمندان جهان اسلام (EISA)، با محوریت معرفی دستاورد‌های دانشمندان به سرمایه‌گذاران و صنایع به بازدیدکنندگان ارائه شد که هدف کلیدی این رویداد ایجاد ارتباط میان دانشمندان و صاحبان صنایع است تا محصولات دانش بنیانی که برای سلامت و رفاه جامعه کارآمد هستند، هرچه بیشتر در راستای ارتقاء رفاه عمومی از مسیر توسعه محصول، توسعه بازار یا جذب سرمایه گذار، به عرصه بازار‌های بین الملل وارد شوند.

لازم به ذکر است که بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) با تاکید بر گسترش علم و فناوری در جهان اسلام با رویکردی غیرانتفاعی و با حفظ استقلال کامل در دستیابی به اهداف خود، با احترام به ساحت مقدس نبی‍ مکرم اسلام (ص) و تاسی از آموزه‌های دین مبین اسلام، فعالیت‌های خود را در قالب تجلیل و تقدیر از دانشمندان جهان اسلام و پرورش دانشمندان فردای امت اسلامی آغاز کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار