معاون علم و فناوری ریاست جمهوری گفت: در اولین مجمع اسکاپ شبکه استارتآپهای آسیا - اقیانوسیه با محوریت ایران ایجاد میشود.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در نشست خبری که صبح امروز در سالن شیخ بهایی این معاونت برگزار شد در خصوص نمایشگاه بین المللی اینوتکس ۲۰۱۹ و اسکاپ اظهار کرد: این هفته، هفتهای کاملا استارتآپی است و هشتمین اجلاس اینوتکس در حوزه نوآوری و فناوری برگزار خواهد شد و قطعا با وجود مهمانان خارجی گستردهتر از سالهای قبل است.
ستاری ادامه داد: امسال اولین دوره کمیسیون اقتصادی اجتماعی آسیا-اقیانوسیه سازمان ملل با عنوان اسکاپ در تهران برگزار خواهد شد. اتفاقی خوبی که سال گذشته در تایلند افتاد، این بود که ایران میزبان اولین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه باشد.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: ۶۳ کشور آسیایی و اقیانوسیه در این کمیسیون عضو هستند و در اولین مجمع ۵۰ کشور حضور خواهند داشت که وزرای آموزش عالی و فناوری آنها و معاونین سازمان ملل در این رویداد شرکت میکنند. به دنبال آن هستیم تا در این اجلاس شبکه استارتآپهای آسیا و اقیانوسیه با محوریت ایران ایجاد شود.
وی تصریح کرد: این یک حرکت بزرگ در حوزه شتاب دهندهها بوده و با توجه به اینکه ایران بزرگترین استارتآپهای منطقه را در حوزه مختلفی مثل نانو، ژنتیک و ... دارد، میتوانیم دستاوردهای خوبی داشته باشیم.
ستاری با بیان اینکه طی ۵ سال گذشته کارهای خوبی در حوزه استارتآپها انجام شده است، گفت: توانسته ایم طی این سالها ۵۵ رتبه در شاخص نوآوری بهبود یابیم و این یک دستاورد مهم به حساب میآید. طی این دو روز همایش، هیئتهای خارجی بازدیدهای مختلفی از پارکهای علم و فناوری، شتاب دهندهها و نمایشگاه اینوتکس خواهند داشت، زیرا در نمایشگاه اینوتکس شرکتهای مختلف داخلی و خارجی حضور دارند.
وی عنوان کرد: امیدواریم اتفاقات خوبی در حوزه زیست بوم دانش بنیان کشور رخ دهد و همکاریهای بین المللی و شرایط صادرات محصولات دانش بنیان برای شرکتهای داخلی ایجاد شود.
ستاری اظهار داشت: در حال حاضر آنچه برای ما اهمیت دارد تکثیر مدل توسعه در کشورمان است. ما در حوزه آی سی تی رتبه نهم در جهان را داریم و این نشان از اقتدار حوزه استارتآپ و تولید محتوا در ایران است و ما باید برای توسعه زبان فارسی شرکتهای دانش بنیان و استارتآپی خود را در سطح بین الملل گسترش دهیم و این برای ما ارزشمند است که یک استارتاپ ایران بتواند در بین صد استارتآپ بین المللی قرار بگیرد، این یعنی توانسته ایم زبان و فرهنگ فارسی را به دنیا مخابره کنیم.