آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۹۹۵۶
طبق نظریه محققان؛

زندگی در کره ماه، زمین را از خطر نابودی نجات می‌دهد

مدیرعامل بلو اوریجین معتقد است، با توجه به رشد جمعیت تنها راه نجات زمین سکونت در ماه و احداث کارخانه‌های بزرگ در این کره است.
زندگی در کره ماه، زمین را از خطر نابودی نجات می‌دهد
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، آمازون اولین کنفرانس re:MARS خود در لاس وگاس را برگزار کرد که موضوع اصلی‌اش تکنولوژی‌هایی، چون هوش مصنوعی و رباتیک بودند.

جف بزوس، مدیرعامل بلو اوریجین در این کنفرانس اعلام کرد که دلیل اصلی توسعه یک ماه نشین بسیار بزرگ، در دسترس کردن سفر به ماه مانند سفر با هواپیما است؛ زیرا به عقیده او تنها راه نجات بشریت کلونی سازی (قابل سکونت کردن) فضاست و این کار را باید از ماه شروع کرد.

ماه گذشته بزوس از فرودگر ماه این شرکت به نام ماه آبی رونمایی کرد که هدف اصلی‌اش رساندن طیف وسیعی از محموله‌ها به ماه است تا حضور پایدار انسان در این قمر را میسر کند.

بزوس می‌گوید: «به نظرم ما برای نجات زمین باید به فضا برویم؛ اگر تصمیم به گسترش این تمدن داریم باید جا به جا شویم، و من درباره چیزی صحبت می‌کنم که نه تنها نسل ما، بلکه فرزندانمان و حتی فرزندان آن‌ها هم باید روی آن کار کنند. این کاری نیست که همین نسل به تنهایی قادر به انجامش باشد».

در ماه آب به شکل یخ یافت میشود، با زمین تنها سه روز فاصله دارد، از انرژی خورشیدی بهره‌مند است و به دلیل جاذبه کم، بلند کردن یک پاوند (تقریبا ۴۵۳ گرم) بار از سطح آن یک ۲۴ ام زمین انرژی لازم دارد: «برای انجام کار‌های بزرگ در فضا باید از منابع فضایی استفاده کنیم و ماه برای این کار عالی است».

بزوس عقیده دارد بعد از این زمین نباید محل احداث کارخانه‌هایی باشد که سیاره را نابود می‌کنند؛ از نظر او صنایع سنگین باید از زمین به مکان‌های دیگری انتقال یابند و از سیاره‌مان تنها برای سکونت و صنایع سبک استفاده کنیم.

بزوس تأکید می‌کند: اگر بشریت بخواهد از این هم بیشتر رشد کند، چاره‌ای نداریم جز اینکه تولیداتمان را در مکان دیگری انجام دهیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار