مدرسه تحقیقاتی بینالمللی «گراف-الگوریتم و روشهای احتمالاتی» با حضور اساتید و محققانی از ایران و کشورهای فرانسه، کانادا، ترکیه، هند، پاکستان و افغانستان به میزبانی دانشگاه تبریز آغاز بکار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مدرسه تحقیقاتی بین المللی «گراف-الگوریتم و روشهای احتمالاتی» با حضور اساتید و محققانی از ایران و کشورهای فرانسه، کانادا، ترکیه، هند، پاکستان و افغانستان به میزبانی دانشگاه تبریز آغاز بکار کرد.
اصغر عسگری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز درآیین افتتاحیه مدرسه تحقیقاتی بین المللی «گراف-الگوریتم و روشهای احتمالاتی» ضمن خیرمقدم به شرکت کنندگان با اشاره به سابقه تاریخی تولید علم و فناوری در ایران و در راس آنها در شهر تبریز گفت: تبریز به عنوان یکی از مراکز علمی و پژوهشی جهان اسلام گذشته افتخارآمیزی در عرصه پژوهش و علم دارد و نشان بارز این امر وجود دانشگاه ربع رشیدی است که کانون فعالیت پژوهشی و آموزشی اندیشمندان بزرگی از کشورهای مختلف اسلامی و غیر اسلامی بوده است.
عسگری در ادامه با تاکید بر آمادگی دانشگاه تبریز برای همکاری با مراکز پژوهشی و علمی جهان یادآور شد: این دانشگاه در حال حاضر با داشتن بیش از ۲۴ هزار نفر دانشجو و حدود ۸۰۰ نفر عضو هیئت علمی از پتانسیل بالایی برای همکاری با مراکز علمی دنیا دارد و برگزاری چنین نشستها و همایشهایی نشان از عزم دانشگاه برای تحقق بخشیدن به ارتباط با مراکز علمی جهان است.
افشین بهمرام، دبیر مدرسه تحقیقاتی بین المللی «گراف-الگوریتم و روشهای احتمالاتی» در دانشگاه تبریز نیز در آیین آغاز بکار این همایش گفت: این مدرسه تحقیقاتی از مدارس تحقیقاتی منتخب و مورد حمایت موسسه بین المللی ریاضیات محض و کاربردی (CIMPA) واقع در کشور فرانسه است.
بهمرام در ادامه با تاکید بر اینکه این مرکز هرساله حدود بیست مدرسه در کشورهایی برگزار میکند که در زمینه تحقیقات ریاضی پویا و در حال توسعه هستند، تصریح کرد: هدف این رویداد بین المللی، تعامل و آشنایی با جدیدترین یافتههای علمی درباره پژوهشهای صورت گرفته در زمینه ریاضیات در جامعه علمی ایران و منطقه است.
دبیر مدرسه تحقیقاتی بین المللی در این مدرسه تحقیقاتی اساتید برجستهای ازدانشگاه پاریس دیدرو، دانشگاه سوربون و موسسه تحقیقاتی CNRS فرانسه و دانشگاه برندون کانادا و پژوهشگاه دانشهای بنیادی ایران سخنرانیهایی در مورد تحقیقات علمی جدید در حوزه گراف – الگوریتم و روشهای احتمالاتی در طول برگزاری این مدرسه ارایه خواهند داد.
وی با تاکید بر اینکه این مدرسه با حضور حدود ۷۰ محقق و دانشجوی دکتری داخلی و خارجی با ارایه سخنرانیهای مختلف در حال برگزاری است، بیان کرد: در این مدرسه تحقیقاتی همچنین به مناسبت هشتاد سالگی دکتر غلامرضا خسروشاهی از اساتید پیشکسوت و برجسته ریاضیات کشور و از موسسین پژوهشگاه دانشهای بنیادی (IPM) در زادگاهشان شهرتبریز تجلیل به عمل خواهد آمد.
همین گزارش حاکی است، مدرسه تحقیقاتی بین المللی« گراف-الگوریتم و روشهای احتمالاتی» تا ۲ تیر ماه با حضور اساتید و محققانی از ایران و کشورهای فرانسه، کانادا، ترکیه، هند، پاکستان و افغانستان در دانشگاه تبریز ادامه دارد.