کد خبر:۷۷۱۲۵۶

جمع آوری ۲۴ هزار بخاری نفتی از کلاس‌های درس

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: بخاری‌های نفتی ۲۴ هزار کلاس درس برای سال تحصیلی جدید جمع آوری می‌شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهر مهراله رخشانی مهر رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در گردهمایی مشترک معاونان وزیر و مدیران کل حوزه ستادی و ادارات کل تابعه که صبح امروز در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد، ضمن تسلیت درگذشت دکتر حافظی گفت: بارزترین ویژگی‌های مرحوم حافظی تلاش و پشتکار این بزرگ مرد در کار‌ها بود. این مرد بزرگ هرگز درگیر مادیات نبود و بخش عمده‌ای از ثروت خود را در راه مدرسه‌سازی به کار گرفت. مرحوم حافظی همواره به دنبال یافتن و ساختن افراد خیر بود.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه سرعت عمل در این سازمان بسیار مهم است، بیان کرد: این موضوع در جریان زلزله کرمانشاه مشهود بود که باعث شد تا مهر ۹۶ مدارس در کانکس برگزار نشود و تا مهر امسال نیز همه مدارسی که در جریان زلزله تخریب شوند تحویل داده می‌شوند.

رخشانی‌مهر ادامه داد: در استان‌های درگیر سیل نیز تمهیدات لازم برای احیای مدارس مورد توجه بود و مدارس مناطق گلستان، لرستان و خوزستان که بیشترین آسیب را داشتند به کمک دیگر استان‌ها در حال نوسازی و بازسازی شد.

وی گفت: سازمان نوسازی مدارس یکی از تخصصی‌ترین سازمان‌های کشور در دستگاه‌های اجرایی محسوب می‌شود و در حوزه‌های نظیر مدارس ایمن، معماری ایرانی و ارتقای کیفیت در ساخت و ساز مدارس اقدامات قابل توجهی انجام شده است. این ارتقای کیفیت در حدی بود که در جریان سیل لرستان مدارسی داشتیم که علی رغم شدت سیل و تخریب بنا‌های مختلف سالم ماندند.

رخشانی‌مهر با تاکید بر استفاده از افکار و ظرفیت‌های مهندسان جوان و دانشگاه‌های فنی و مهندسی گفت: سند جامع نیروی انسانی تنظیم شده است که امیدواریم در قالب آزمون بتوانیم جذب نیرو داشته باشیم هرچند استفاده از نیرو‌های طرحی و پروژه‌ای را در دستور کار داریم.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس درباره اجرای طرح‌های جدید گفت: طرح مدرسه سبز از سال ۹۶ کلید خورد و طرح‌های مطالعاتی زیادی در این خصوص در حال انجام و شاخصه‌های مدرسه سبز در حال تدوین است همچنین در حوزه آموزش و ترویج این مدارس هم گام‌هایی برداشتیم.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به جمع آوری مدارس خشت و گلی تا مهر ماه امسال تصریح کرد: به جز مدارس سیستان و بلوچستان در سایر استان‌های کشور مدارس خشت و گلی نخواهیم داشت و بین ۱۲ تا ۱۴ هزار کلاس درس تحویل می‌دهیم.

وی ادامه داد: ۲۴ هزار کلاس درس دارای بخاری نفتی احصا شده است که امکان جمع آوری بخاری در این کلاس‌ها وجود دارد و برای سال تحصیلی جدید به این سمت حرکت می‌کنیم و اعتبار آن تأمین شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار