به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، تابستان فصل رونمایی از بچههایی است که تا قبل از تعطیلی مدارس شیطنتهایشان خیلی برای پدر و مادرها قابل رویت نبود و با رسیدن این فصل به منصه ظهور میرسد! برای اینکه این شیطنتها را کنترل کنید و بتوانید برایشان سرگرمی جور کنید، این مقاله را از دست ندهید؛ از روشهای ساده و ارزان گرفته تا تفریحهای خاصتر در انتظار کشف شدن توسط شماست.
یکی از فعالیتهایی که خیلی از مادرها از آن استقبال میکنند، جمع شدن در کنار سایر مادرها و فرزندانشان به همراه انجام دادن یک فعالیت مشترک است. بهترین روش برای ساختن بخشی از یک تابستان هیجان انگیز دور هم جمع کردن بچهها و تشویق آنها به خلاقیت در انجام کارهای هنری است.
جلسههای داستان خوانی صرفا برای بزرگسالان و بررسی رمانهای برجسته دنیا مناسب نیست؛ چون اگر بچهها از کودکی با دنیای قصهها آشنا نشوند، بزرگسالی متفاوتی را هم تجربه نخواهند کرد. به همین دلیل دست به کار شوید و هر هفته یک جلسه داستان خوانی برای فرزندتان و دوستانش راه بیندازید.
تمام تلاش ما تا اینجای مقاله در این بود که سر بچهها را دنیای گوشی و بازی دربیاوریم و آنها را به جمع وارد کنیم؛ اما قرار نیست بازیهای تکنولوژیک را هم کاملا بایکوت کنید؛ چون هر روز تابستان طولانی است، وقت زیاد است و دسترسی به دوستان بچهها و ترتیب دادن فعالیتهای گروهی همیشه آسان نیست.
نویسندههای زیادی هستند که برای کودکان نمایشنامه مینویسند؛ خیلی از قصهها هم هستند که یک مادر یا پدر خوش ذوق میتواند آنها را تبدیل به یک نمایشنامه یا حتی فیلمنامه کند. کافی است این قصهها را پیدا کنید و به تنهایی یا با همکاری سایرین برای هر کدام از بچهها نقش بنویسید.
حتما و حتما بخشی از بعضی روزهای هفته را به ساعت طبیعت اختصاص دهید و بگذارید فرزندتان در محیط سرسبز و شاد قرار بگیرد. به او یاد دهید که چطور از طبیعت مراقبت کند و به آن احترام بگذارد و در عین حال در آن بازی کند و شاد باشد. اگر سن و سالش کمتر است کمک کنید انرژیاش را با استفاده از وسایل بازی موجود در فضاهای سبز یا پارکها خالی کند.
به خاطر داشته باشید یکی از مهمترین قدمهایی که باید برای انتخاب سرگرمی مناسب فرزندتان بردارید، کشف تیپ شخصیتی اوست. بچههای اهل شیطنت معمولا در دسته بچههای برون گرا قرار میگیرند؛ این بچهها علاقه زیادی به جمع دوستانشان دارند، هر جا بروند سر و صدا راه میاندازند و عاشق بازیهای دسته جمعی هستند. درست بر خلاف بچههای درون گرا که علاقه چندانی به جمع نشان نمیدهند، معمولا تنهایی بازی میکنند و خرید بازی های ps4 و xbox one و کامپیوتر و بازی در دنیای مجازی را به رفت و آمدهای واقعی ترجیح میدهند .
یکی از راهکارهایی که پیش رو دارید، ترکیب فعالیتهای دسته جمعی و فردی با هم است. برای مثال ممکن است فرزند درون گرای شما ترجیح بدهد مداد رنگیهایش را بردارد و وقت زیادی از روز را در اتاقش نقاشی بکشد. برگزار کردن نمایشگاه نقاشی خانگی این فرصت را برای فرزندتان فراهم میکند تا با سایر بچهها در ارتباط بیشتری قرار بگیرد و از لاک خودش به دنیای بیرون سرک بکشد.
مجله تکنولوژی زوم تک