آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۴۱۲۹
وزیر دفاع:

نقش ‌‌آمریکا در تجهیز رژیم صدام به تسلیحات شیمیایی‌ روشن است

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با اشاره به نقش روشن آمریکا در تجهیز رژیم صدام به تسلیحات شیمیایی گفت: مدعیان دروغین حقوق بشر نسبت به کشتار مردم بی‌گناه یمن پاسخگو باشند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، امیر سرتیپ حاتمی با اشاره به هشتم تیرماه روز ملی مبارزه با سلاح‌های شیمیایی و میکروبی اظهار داشت: این روز یادآور یکی دیگر از ابعاد جنایات صدام در کاربرد سلاح‌های شیمیایی علیه رزمندگان و مردم بی‌دفاع شهر‌ها و روستا‌های مرزی کشورمان طی هشت سال دفاع مقدس است.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با اشاره به تلاش غرب برای از بین بردن نقش خود در تجهیز صدام به توانمندی تسلیحاتی شیمیایی و کوچک کردن ابعاد این جنایت افزود:، اما این کشور‌ها معترفند بیش از ۲۰ هزار تن از رزمندگان و افراد غیرنظامی جمهوری اسلامی ایران بر اثر جنایات شیمیایی صدام به شهادت رسیده‌اند.

وی با اشاره به اعتراف غرب به ۳۰ حمله شیمیایی صدام به مراکز غیرنظامی از جمله بیمار‌ستان‌ها و مراکز درمانی تصریح کرد: اوج این جنایات، بمباران شیمیایی سردشت در هفتم تیرماه ۱۳۶۶ بود که به شهادت و مصدومیت ۴۵۰۰ نفر از اهالی این منطقه انجامید.

امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه معاهده منع به‌کارگیری تسلیحات شیمیایی تا حد زیادی مرهون موج جهانی انزجار از جنایات صدام علیه ملت ایران است، ادامه داد: از ابتدای شکل‌گیری این معاهده، شاهد حضور فعال و موثر جمهوری اسلامی ایران به عنوان بزرگ‌ترین قربانی تسلیحات شیمیایی بوده‌ایم و این موضوع مورد اعتراف همگان است.

وزیر دفاع با بیان اینکه امروز نقش برخی کشور‌های غربی از جمله آمریکا در تجهیز رژیم صدام به تسلیحات شیمیایی و محکومیت این رژیم در مجامع بین‌المللی و افکار عمومی جهان روشن است، خاطرنشان کرد: تداوم کشتار مردم بی‌گناه منطقه به ویژه مردم مظلوم یمن با تسلیحات غربی، صفحه دیگری از عملکرد جنایتکارانه این دولت‌ها در تاریخ ثبت خواهد کرد و مدعیان دروغین حقوق بشر باید در مقابل وجدان بشری در مورد جنایات گذشته و کنونی خود پاسخگو باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار