آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۴۶۷۶
در گفتگو با خبرگزاری دانشجو

جمالی: دیپلماسی توییتری ظریف ایالات متحده را عصبانی کرد/ تحریم رئیس دستگاه دیپلماسی توسط آمریکا سرپوش گذاشتن بر رفتار‌های دروغین آنهاست

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: اقدام ظریف در حمایت از نیروهای مسلح و امنیت ملی کشورمان و به ویژه افشای دروغ آمریکایی ها در حضور پهپاد آمریکایی که در توئیت وزیر امور خارجه نطقه قرارگیری این پهپاد به خوبی مشخص شده بود آنها را بسیار عصبانی کرد.

جمالی:

محمدجواد جمالی عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به تحریم وزیر امور خارجه کشورمان اظهار داشت: فکر می کنم هر روزی که می گذرد ترامپ بیش از پیش نشان می دهد که روابط بین الملل را نمی داند و اگر هم بداند برای آن ارزشی قائل نیست.
وی ادامه داد: چند ساعت قبل از اینکه ایالات متحده بخواهد تحریم ها را علیه ظریف اعلام کند پمپئو اعلام کرد که حاضر هستیم با ایران روابط دیپلماتیک ایجاد کنیم. حال دنیا باید بداند شعارهایی که آمریکایی ها سرمی دادند، شعارهایی نظیر مذاکره، روابط دیپلماتیک، صلح و... چیزی جز دروغ نبوده است.

جمالی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب بسیار حکیمانه عمل کردند و در دیدار با نخست وزیر ژاپن فرمودند ما هیچ صداقتی در رفتار ترامپ نمی بینیم و درست پس از آن آمریکایی ها حرف هایشان را عوض کردند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی یادآور شد: اقدام آقای ظریف در حمایت از نیروهای مسلح و امنیت ملی کشورمان و به ویژه افشای دروغ آمریکایی ها در حضور پهپاد آمریکایی که در توئیت وزیر امور خارجه نطقه قرارگیری این پهپاد به خوبی مشخص شده بود آنها را بسیار عصبانی کرد، از این رو آمریکایی ها قصد داشتند با تحریم کردن رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان بر رفتار خود سرپوش بگذارند.

جمالی تحریم ظریف را فرار رو به جلو و ترمیم وجهه ایالات متحده خواند و گفت: این موضوع امر جدیدی نیست چرا که ما همواره تحریم بوده ایم و آمریکا با این اقدام در تلاش است جنگ روانی علیه کشورمان راه بیندازد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار