دانشگاه تبریز در رتبهبندی جدید جهانی تایمز موسوم به Golden Age of Higher Education توانست رتبه ۱۰۱ تا ۱۵۰ دنیا را به دست آورد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، دانشگاه تبریز در رتبه بندی جدید جهانی تایمز موسوم به Golden Age of Higher Education توانست رتبه ۱۰۱ تا ۱۵۰ دنیا را به دست آورد.
نظام رتبه بندی جهانی تایمز دانشگاهها را به سه نوع دانشگاههای قدیمی (با بیش از ۸۰ سال قدمت)، دانشگاههای ایجاد شده در عصر طلایی آموزش عالی (با قدمتی بین ۵۰ تا ۸۰ سال) و دانشگاههای جوان (با قدمتی زیر ۵۰ سال) دسته بندی کرده که بر این اساس دانشگاه تبریز در دانشگاههای ایجاد شده در عصر طلایی آموزش عالی دسته بندی شده و رتبه جهانی آن در سال ۲۰۱۹ در کل جهان رتبه ۱۰۱ تا ۱۵۰ جهانی است.
در بین دانشگاههای ایرانی، بهترین جایگاه را در این نظام رتبه بندی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر به خود اختصاص داده که رتبه جهانی آن ۸۷، است.
دانشگاههای علوم پزشکی مشهد، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشگاه صنعتی شریف نیز به مانند دانشگاه تبریز در این نظام رتبه بندی رتبه جهانی ۱۰۱ تا ۱۵۰ دنیا را به خود اختصاص داده اند.
همچنین نتایج این رتبه بندی جهانی نشان میدهد که در این رتبه بندی جدید تایمز دانشگاههای فردوسی مشهد، اصفهان، شهید بهشتی، شیراز رتبه ۱۵۱ تا ۲۰۰ دنیا و دانشگاههای الزهرا و ارومیه رتبه ۲۰۱ تا ۲۵۰ دنیا را کسب کرده اند.
در این رتبه بندی دانشگاه کایفرنیای آمریکا که دارای رتبه جهانی ۳۰ است حائز بهترین رتبه در بین دانشگاههای ایجاد شده در دوره عصر طلایی آموزش عالی است. این دانشگاه در همین رتبه بندی در سال قبل نیز همین رتبه را به خود اختصاص داده بود.
این رتبه بندی دانشگاههایی که در بین سالهای ۱۹۴۵ تا ۱۹۶۷ ایجاد شده اند را در بر میگیرد. نظام رتبه بندی تایمز این دوره را تحت عنوان عصر طلایی آموزش عالی طبقه بندی کرده است.
لازم به ذکر است، دانشگاه تبریز در سال ۱۳۲۶ با تاسیس دو دانشکده ادبیات و پزشکی فعالیت خود را آغاز نمود و در حال حاضر با داشتن بیش از ۲۱ دانشکده، چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی و بیش از ۲۴ هزار نفر دانشجو و ... یکی از دانشگاههای بین المللی، سطح یک و برتر کشور است.