کد خبر:۷۷۵۰۱۵

پلیس: با اراذل و اوباش و سارقان تعارفی نداریم

جانشین فرماندهی انتظامی تهران بزرگ گفت: با اراذل و اوباش و سارقان تعارفی نداریم و با شدت با اخلالگران برخورد می‌کنیم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حمید هداوند با بیان اینکه پلیس خادم و خدمتگزار مردم است و تمام تلاش خود را صرف تأمین آرامش و امنیت مردم می‌کند، گفت: نیروی انتظامی برای ارتقا امنیت مردم در مقابل ناهنجاری‌های اجتماعی ایستاده است.

جانشین فرماندهی تهران بزرگ افزود: ما با اراذل و اوباش و سارقان تعارف نداریم، به شدت با اختلال‌گران برخورد می‌کنیم و اجازه نمی‌دهیم کسی امنیت جامعه را خدشه‌دار کند.

وی با تأکید بر اینکه امنیت از جمله مهمترین مطالبات مردم است، تصریح کرد: با تلاش‌ها و اقدامات صورت گرفته امروز شاهد وجود امنیتی مطلوب در پایتخت هستیم که این اتفاق نتیجه تلاش‌های شبانه‌روزی همکاران من در حوزه‌های مختلف است.

هداوند با بیان اینکه خط قرمز ما امنیت و آرامش مردم است، خاطرنشان کرد: در سایه امنیت دیگر مسائل و امورات می‌تواند مسیر طبیعی خود را طی کند از این رو تمام تلاش‌ها بر این است که خلل و خدشه‌ای بر این امنیت وارد نشود.

جانشین فرماندهی تهران بزرگ متذکر شد: پلیس در حوادث و اتفاقات مختلف خوش درخشیده و اجازه نداده است که دشمنان به مطامع شوم خود برسند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار