آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۵۰۴۴

هولوکاست عربی با کشتار ۵۰۰ هزار کودک توسط آمریکا / بازی «نفت در برابر غذا» و تحریم دوباره

در سال ۱۹۹۹ سازمان یونیسف اعلام کرد حدود پانصد هزار کودک عراقی زیر ۵ سال به علت عدم درمان، کمبود غذا و استفاده از منابع آب آلوده جان خود را از دست دادند.

گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، دنیس هالیدی هماهنگ کننده سازمان ملل در امور عراق در سال ۱۹۹۸ با صراحت تمام بیان می‌کند، «تحریم‌ها مرگ ۵ هزار کودک عراقی را در ماه با خود به همراه آورد. ما در حال از بین بردن یک جامعه هستیم واین کار وحشتناک، غیر قانونی وغیر اخلاقی است»
فجایع انسانی رخ داده در عراق و ادامه سیاست‌های جنگ افروزانه بریتانیا در خاورمیانه در دهه ۱۹۹۰، اینک موضوع بحث مجالس ومحافل صلح طلبان انگلیس قرار گرفته است.
ایان سینکلر از فعالان صلح طلب انگلیس طی مقاله‌ای ناگفته‌هایی از فجایع انسانی در دهه ۱۹۹۰ در عراق را که در اثر تحریم‌های آمریکا وانگلیس و تحت حمایت سازمان ملل رخ داد، بازگو کرده است.

نگارنده مقاله می‌نویسد:هانس فون هماهنگ کننده سابق امور بشر دوستانه سازمان ملل در عراق در کتابی که در سال ۲۰۰۶ از او منتشر شد عنوان کرد، تاکنون هیچ کشوری به اندازه عراق در معرض تحریم‌های اقتصادی از طرف سازمان ملل قرار نگرفته است.

به گفته وی در سال ۱۹۹۹ سازمان یونیسف اعلام کرد حدود پانصد هزار کودک عراقی زیر ۵ سال به علت عدم درمان، کمبود غذا و استفاده از منابع آب آلوده جان خود را از دست دادند.

ایان سینکلر در ادامه می‌افزاید، در سال ۱۹۹۶ سازمان ملل برای مقابله با برخی از اثرات تحریم، برنامه‌ای با نام " نفت در برابر غذا " طراحی کرد که طبق این برنامه به عراق اجازه داده شد در ازای فروش نفت مجاز باشد تا غذا، دارو وبعضی محصولات دیگر را وارد نماید، اما هانس فون معتقد است در هیچ دوره از تحریم ها‌ی اقتصادی منابع کافی برای پاسخگویی به نیاز‌های حداقلی برای ادامه بقا چه از لحاظ جسمی وچه از لحاظ روانی نه قبل و نه طی اجرای برنامه "نفت در برابر غذا" وجود نداشت.

در سال ۱۹۹۸-۹۹ برای یک مدت ۶ ماهه مبلغ ۴۹ دلار یعنی روزی ۲۷ سنت به هر عراقی بابت غذا تعلق گرفت. این در حالی است که به هر یک از سگ‌هایی که سازمان ملل برای پاکسازی مناطق مین گذاری شده استفاده می‌کرد ۱۶۰ دلار برای مدت مشابه در نظر گرفته بودند.

طبق تحقیقات این مقاله نویس، دنیس هالیدی هماهنگ کننده دیگر سازمان ملل در امور عراق در سال ۱۹۹۸ با صراحت تمام بیان می‌کند، "تحریم‌ها مرگ ۵ هزار کودک عراقی را در ماه با خود به همراه آورد. ما در حال از بین بردن یک جامعه هستیم واین کار وحشتناک، غیر قانونی وغیر اخلاقی است".

هالیدی بعد‌ها در مصاحبه‌ای اعتراف کرد که او برای یک سیاست نسل کشانه آموزش داده شده بود. سیاستی که به طور عمد منجر به کشته شدن بیش از یک میلیون کودک و بزرگ سال گشت.
دوسال بعد جانشین هالیدی یعنی وان اسپونک به نشانه اعتراض از سمت خود استعفا داد. وی در استعفا نامه خود چنین نوشت:"تا کی مردم غیر نظامی عراق به خاطر جرمی که هرگز مرتکب نشده اند باید چنین مجازات شوند.
گزارش‌ها حاکی است که همه سیاست مداران به جز چند مورد استثناء ونیز رسانه ها‌ی بریتانیا یا از فاجعه چشم پوشیدند یا منکر کشته شدن جمعیت انبوهی از مردم عراق در اثر تحریم‌ها شدند.
ایان سینکلر می‌گوید، در دنیایی که خبر‌ها به صورت ۲۴ ساعته در جریان است، حاکمان سیاسی با همراهی رسانه‌های مطیع موفق شدند به زیر خاک رفتن صد‌ها هزار نفر از مردم عراق را که نتیجه مستقیم سیاست‌های خارجی بریتانیا بود پنهان نگاه دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار