کد خبر:۷۷۵۲۷
امروز صورت گرفت
انفجارهاي زنجيرهاي در عراق و كشته شدن يك ژنرال عراقي
در ادامه تنشها در عراق، امروز انفجارهاي متوالي در خطوط انتقال نفت و مناطق مختلف اين كشور از جمله كاظميه، به كشته شدن سه نفر از جمله يك ژنرال عراقي انجاميد.
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از خبرگزاري فرانسه، مقامات امنيتي عراق از انفجار بمبي مغناطيسي در منطقه كاظميه در شمال بغداد گزارش داده و اسم ژنرال عراقي كشته شده را خدر اعلام كرده اند.
پليس عراق همچنين از انفجار يك بمب مغناطيسي ديگر در جلوي يك باشگاه افسران ارتش عراق در منطقه الحريه در شمال غرب بغداد گزارش داده است كه در نتيجه اين انفجار يك نفر كشته و دو نفر زخمي شده اند.
گزارش ها حاكي از انفجار يك بمب جاده اي در منطقه سني نشين «دورا» در جنوب عراق و كشته شدن يك نفر و زخمي شدن چهار نفر است.
اين در حالي است كه مقامات امنيتي عراق از تخريب يك لوله نفتي كليدي در منطقه رشيديه در حاشيه شمالي بغداد خبر داده اند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰