آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۵۳۴۶
عضو هیأت امنای بنیاد امور خیرین حامی دانشگاه:

فضای دانشگاه تربت حیدریه برای فعالیت‌های علمی محدود است

عضو هیأت امنای بنیاد امور خیرین حامی دانشگاه تربیت حیدریه با انتقاد از محدودیت فضای دانشگاه گفت: اعضای بنیاد باید به فکر تامین فضایی در مجاورت زمین کنونی این دانشگاه باشند.

فضای دانشگاه تربت حیدریه برای فعالیت‌های علمی محدود است

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام محمدعلی رضایی، قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و عضو هیأت امنای بنیاد امور خیرین حامی دانشگاه در هشتمین جلسه هیأت امنای بنیاد امور خیرین حامی دانشگاه تربت حیدریه نسبت به فضای کوچک کنونی دانشگاه هشدار داد و گفت: فضای کنونی دانشگاه تربت حیدریه برای فعالیت‌های علمی بسیار محدود و کم است.

وی افزود: اهمیت این مشکل زمانی بیشتر مشهود است که بدانیم به دلیل نزدیکی به مشهد، دانشگاه تربت حیدریه محل مناسبی برای سرریز متقاضیان دانشگاه‌های این کلانشهر است و لذا متقاضی برای ورود به این دانشگاه روز به روز بیشتر می‌شود.

عضو هیأت امنای بنیاد امور خیرین حامی دانشگاه بیان کرد: از آنجا که تربت حیدریه در بستر تحول و توسعه قرار گرفته لذا می‌طلبد اعضای بنیاد در کنار انجام ساخت و ساز، به فکر تهیه زمینی در مجاورت زمین کنونی دانشگاه تربت حیدریه نیز باشند تا همچون دانشگاه فردوسی مشهد، مردم این خطه نیز به برکت وجود افراد خیر، دارای یک پردیس بزرگ دانشگاهی شوند.

رضایی افزود: خوشبختانه منابع طبیعی این شهرستان از حیث زمین با مشکل مواجه نیست و اگر امروز این قدم اساسی برای جوانان این خطه برداشته نشود، چه بسا در آینده دیگر چنین فرصتی به دست نیاید.


دانشگاه تربت حیدریه فعالیت‌های خود را در حوزه زعفران گسترش دهد

سعید باستانی، نماینده مردم تربت حیدریه، زاوه و محلات در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: در شرایط دشوار اقتصادی کنونی، دانشگاه تربت حیدریه از لحاظ ساختمان سازی توسعه یافته و این امر بیانگر عملکرد خوب و قابل تحسین بنیاد خیران حامی دانشگاه است.

وی افزود:، اما در کنار این‌ها نباید مأموریت مهم و محوری که وزارت علوم برای دانشگاه تربت حیدریه تعیین کرده را فراموش کنیم و آن تمرکز بر رشته‌های فنی و مهندسی و کشاورزی است که باید به جد تعقیب شود.

نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس با بیان اینکه این اقدام خوب وزارت علوم بر اساس نیازسنجی منطقه صورت گرفته است ادامه داد: بر این اساس لازم است دانشگاه تربت حیدریه باید فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی خود را در حوزه زعفران و صنایع وابسته به این محصول مهم منطبق سازد.


ضرورت برندسازی در دانشگاه تربت حیدریه

علی رستمی، فرماندار تربت حیدریه نیز با بیان اینکه محور‌های پنج گانه توسعه در این شهرستان را با محوریت دانشگاه تعریف کرده‌ایم هم در این مراسم گفت: این محور‌ها شامل خدمات فنی، کشاورزی، صنعت و معدن، تجارت و گردشگری است.

وی تاکید کرد: مسئولان دانشگاه تربت حیدریه همچنین باید کد رشته‌های مشابه و تکراری را حذف و دانشگاه تربت حیدریه را با برند رشته‌های خاص در سطح استان خراسان رضوی و حتی کشور متمایز سازند.


نیاز دانشگاه تربت حیدریه به مجتمع آزمایشگاهی

محمدحسن فتحی نسری، رئیس دانشگاه تربت حیدریه نیز در این مراسم گفت: هم اکنون دانشگاه تربت حیدریه نیاز مبرمی به مجتمع آزمایشگاهی و کارگاهی دارد که امیدواریم اعضای بنیاد به این مهم توجه داشته باشند.

وی بیان کرد: واقعیت این است که امروز روند توسعه عمرانی دانشگاه تربت حیدریه رو به رشد است و این اقدام‌ها توسط خیرانی صورت می‌گیرد که تمایل ندارند در چنین جلساتی نامی از آن‌ها برده شود.

رئیس دانشگاه تربت حیدریه با بیان اینکه حتی برخی از این افراد شرط ادامه همکاری سخاوتمدانه خود با دانشگاه را در گمنام ماندن اعلام کرده‌اند افزود:، اما این از انصاف به دور است که جوانان این خطه با خیرانی که زمینه ادامه تحصیل آن‌ها را فراهم آورده‌اند آشنا نشوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار