آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۵۵۵۳

هشدار سازمان هواپیمایی درباره تبلیغات فضای مجازی/ مجوزی درکار نیست

یک مقام مسئول در سازمان هواپیمایی گفت: تبلیغات مطرح شده در زمینه مشاوره دریافت مجوز از سازمان هواپیمایی به متقاضیان، غیرواقعی و فاقد وجاهت است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رضا جعفرزاده در واکنش به انتشار تبلیغات اخیر در فضای مجازی مبنی بر مشاوره راه اندازی، ارتقا آموزش و پشتیبانی، رزرواسیون و مشاوره دریافت مجوز از سازمان هواپیمایی کشوری، اخذ گواهی تست نفوذ نماد اعتماد الکترونیکی و نماد رسانه‌ای، درگاه بانکی و پیگیری مراحل دریافت مجوز فروش بلیت از صفر تا ۱۰۰ را فاقد وجاهت قانونی دانست.

وی افزود: متأسفانه بعضی افراد با القاب ساختگی، چون مشاوره برای گرفتن مجوز به دنبال سودجویی از مردم هستند.

مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری افزود: دریافت فروش الکترونیکی از سازمان نیاز به همراه داشتن مشاور و پرداخت هزینه اضافی نیست و کلیه مراحل قابل رصد و پیگیری است.

جعفرزاده تصریح کرد: این تبلیغات غیر واقعی است و دریافت مجوز فروش الکترونیکی توسط متقاضی به سهولت قابل رصد و پیگیری است و فرایند‌های لازم بر روی سایت سازمان www.cao.ir قابل مشاهده و دسترسی است.

وی در پایان هشدار داد موضوع تبلیغ کنندگانی که موجبات سودجویی و اخذ هزینه‌های اضافی از مردم را فراهم می‌کنند در اسرع وقت و بدون اغماض توسط دفتر حقوقی سازمان هواپیمایی کشوری پیگیری خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار