آخرین اخبار:
کد خبر:۷۷۵۵۸۷
طی نامه‌ای به دادستان کازرون:

تشکل آرمان دانشگاه شیراز خواستار ابطال مجوز معدن گچ دشت ارژن و پریشان شد

مجمع دانشجویی آرمان دانشگاه شیراز طی نامه‌ای سرگشاده به دادستان کازرون ضمن شکایت از سازمان محیط زیست؛ خواستار رسیدگی و ابطال مجوز معدن گچ در منطقه حفاظت شده ارژن و پریشان شد.

تشکل آرمان دانشگاه شیراز خواستار ابطال مجوز معدن گچ دشت ارژن و پریشان شد

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجمع دانشجویی آرمان دانشگاه شیراز طی نامه‌ای سرگشاده به دادستان شهرستان کازرون ضمن شکایت از سازمان محیط زیست، خواستار رسیدگی و ابطال مجوز معدن گچ در منطقه حفاظت شده ارژن و پریشان شد.

متن نامه به شرح زیر است:
حجت الاسلام عبدالحسین لطفی، دادستان شهرستان کازرون
احتراما به اطلاع می‌رساند منطقه حفاظت شده ارژن و پریشان مشمول بند الف موافقت نامه سال ۵۴ بوده و فعالیت معدنی در آن منطقه ممنوع می‌باشد. همچنین ماده۲ ضوابط زیست محیطی فعالیت‌های معدنی، انجام فعالیت‌های معدنی در مناطق مشمول بند الف. را کماکان ممنوع دانسته است. همچنین این منطقه در زیر مجموعه زیست کره کنوانسیون رامسر قرار دارد و تحت حمایت‌های مالی یونسکو است.

با این وجود تنها یکی از نمونه‌های نگران کننده از این قرار است که باوجود ابطال مجوز کارخانه استخراج از معدن گچ در این منطقه در سال۱۳۹۳، متاسفانه در اسفند ۱۳۹۷ این مجوز برای همان بهره بردار و این بار در محلی با پوشش گیاهی متراکم‌تر مجددا صادر شده و متاسفانه فعالیت‌های مخرب و خسارات جدی و جبران ناپذیر به جنگل‌های بلوط این منطقه از سر گرفته شده است.

سوال و ابهام اینجاست که چنین مجوزی‌هایی علی رغم ابطال در سال‌های گذشته چرا، چگونه و با چه توجیهی مجددا و در منطقه آسیب پذیرتر صادر شده است؟! آیا صادر شدن چنین مجوزی آن هم از جانب سازمانی که وظیفه حفاظت از محیط زیست را دارد در تعارض و تقابل با فلسفه وجودی این سازمان نیست؟!

بدین ترتیب مجمع دانشجویی آرمان دانشگاه شیراز ضمن شکایت از سازمان محیط زیست تقاضای جدی و فوری رسیدگی به این مهم و دستور قضایی جناب عالی جهت توقف فعالیت و ابطال مجوز معدن و همچنین مجازات خاطیان امر را از محضر محترمتان دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار