کد خبر:۷۷۵۶۹۵
با حمایت معاونت علمی؛

۱۸۳ طرح پژوهشی محققان کشور برای ورود به فاز اجرایی تصویب شد

کمیته تخصصی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به تازگی ۱۸۳ طرح پژوهشی را به تصویب رسانده تا به زودی این طرح‌ها وارد فاز اجرایی شوند.

تصویب ۱۸۳ طرح پژوهشی برای محققان کشور/ ۲۲ کارگروه علمی حوزه‌های مختلف در صندوق فعال هستند

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو؛ ۱۸۳ طرح پژوهشی محققان کشور برای حمایت تایید شد. پژوهشگران، اعضای هیات علمی مراکز علمی و محققان از سراسر کشور طرح‌های کاربردی خود در حوزه‌های مختلف علم و فناوری را به صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارسال می‌کنند تا در صورت تایید برای اجرا حمایت شود. این طرح‌ها بر اساس حوزه علمی به کارگروه مربوطه ارجاع داده می‌شود و در نهایت نیز به کمیته تخصصی می‌رود تا مورد ارزیابی قرار گیرد.

کمیته تخصصی صندوق هر ماه در جلسات خود بررسی مربوط به طرح‌ها را انجام می‌دهد و در آخرین جلسه این کمیته ۹۳ رساله دکتری، ۲۱ طرح پسا دکتری و ۶۹ طرح پژوهشی محققان از استان‌های مختلف تایید شد. این طرح‌های تصویب شده برای حمایت از حوزه‌های مختلف علمی هستند. این طرح‌ها شامل ۲۰ طرح پزشکی، ۱۴ طرح علوم انسانی و اجتماعی، ۱۳ طرح علوم دامی، دامپزشکی و شیلات، ۳۷ طرح کشاورزی و منبع طبیعی، ۱۱ طرح میان گروهی، ۲۹ طرح فنی و مهندسی، ۲۸ طرح محیط زیست، ۲ طرح مدیریت و علوم اقتصادی، ۳ طرح فیزیک و ریاضی و ۲ طرح هنر و معماری است.

این حمایت مادی و معنوی است تا مسیر پژوهش محققان را هموار کند. سقف حمایت مادی هر طرح هم بر اساس نیاز و تجهیزات مورد استفاده آن متفاوت است.

بر اساس این گزارش، ۲۲ کارگروه علمی در حوزه‌های مختلف همچون پزشکی، هوا و فضا، علوم پایه، معارف، هنر و سلامت و محیط زیست در صندوق فعال هستند تا با حمایت از محققان کشور در هر یک از زمینه‌های علمی زمینه توسعه تحقیقات آن‌ها را فراهم کنند. تحقیقاتی که در نهایت رونق فعالیت‌ها و پیشرفت را برای کشور همراه دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار