کد خبر:۷۷۶۰۵
فرمانده مرزباني كشور:

تحصيلكردگان استان‌هاي مرزي مي‌توانند رابطه تروريست‌ها و مرزنشينان را قطع كنند

فرمانده مرزباني كشور گفت: تحصيلكردگان استان‌هاي مرزي با اشتغال و استقرار خود در اين استان‌ها مي‌توانند رابطه بين كوه‌نشينان تروريست و روستانشينان را قطع كرده و به جاي آن ارتباط جوانان را با خودشان استحكام ببخشند.

به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، سردار ذوالفقاري امروز در نشست خبري كه در سالن كنفرانس فرماندهي مرزباني كشور برگزار شد، اظهار داشت: هيئت‌هاي فني مشترك ايران و عراق با حضور نمايندگان سازمان جغرافيايي نيروهاي مسلح، وزارت خارجه، مرزباني و غيره، جايگاه 70 ميله مرزي بر اساس قرارداد 1975 را مشخص كردند.

فرمانده مرزباني كشور با بيان اينكه 53 ميله از اين 70 ميله نصب شده و 17 ميله نيز در مناطق صعب‌العبور در حال نصب است، افزود: در جنگ تحميلي 400 ميله مرزي موجود در مرزها تخريب شد.

وي به اختلافات موجود مرزي در اروند رود اشاره و تصريح كرد: كار مطالعاتي نصب ميله اروند رود از سمت شمال انجام شده است و اگر نصب ميله‌ها در اروندرود محقق شود بسياري از اختلافات مرزي دو كشور حل خواهد شد.

ذوالفقاري در ادامه در خصوص احداث بازارچه‌هاي مرزي يادآور شد: در حال حاضر 33 بازارچه مرزي فعال داريم و اگر جلوي قاچاق را مي‌گيريم لازم است براي معيشت مرزنشينان بازارچه‌هاي مرزي بيشتر احداث كنيم.

فرمانده مرزباني كشور تصريح كرد: نمونه‌هايي از اين بازارچه‌ها در استان‌هاي كرمانشاه و سيستان و بلوچستان فضاي نسبتا بهتري را براي مرزنشينان در جهت فعاليت‌هاي اقتصادي فراهم كرده است.

وي در خصوص انسداد مرزها افزود: 433 كيلومتر حفر كانال، 100 كيلومتر ديوار بتني، 185 كيلومتر فانس و سيم خاردار، 539 كيلومتر راه آسفالته و 55 كيلومتر جاده خاكي و احداث 380 برجك و 48 پاسگاه از اقدامات انجام شده در اين زمينه است.

ذوالفقاري اضافه كرد: امروزه بخش عمده‌اي از موفقيت‌ در مأموريت به علت در اختيار داشتن دوربين‌هاي ديد در شب، دوربين‌هاي حرارتي و پرژكتورهاي بلند است كه تعداد اين تجهيزات در حال افزايش است.

فرمانده مرزباني كشور افزود: در بخش‌هايي از شرق و غرب كشور زيرساخت‌هاي مانيتورينگ كردن مرزها در حال ساخت مي باشد و در حال حاضر چند دستگاه مانيتورينگ نصب شده است.

وي در ادامه به برنامه‌هاي در دست اقدام در سال جاري اشاره كرد و گفت: طرح‌هاي انسداد مرز از ميرجاوه تا زاهدان و حوزه سراوان و همچنين انسداد مرزها در شمال غربي را در دست اجرا داريم.

ذوالفقاري از ديگر طرح‌هاي در دست اجرا به تكميل و احداث بيش از 100 كيلومتر جاده آسفالته، برق رساني و آبرساني به 380 پاسگاه، احداث 100 برجك، تكميل امكانات برجك‌هاي صعب‌العبور، راه‌اندازي ناوچه‌ها در حوزه درياها، توسعه امكانات الكترونيكي، توسعه خانه‌هاي سازماني و مكانيزاسيون كردن تردد در بازارچه‌هاي مرزي اشاره كرد.

فرمانده مرزباني كشور در ادامه با بيان اينكه با آگاه سازي مرزنشينان مي‌توان توطئه‌هاي گروهك‌هاي تروريستي را آشكار كرد، افزود: بر اساس اطلاعات، جذب گروه‌هاي منحرف در مرزها كاهش پيدا كرده و گرايش به پژاك رو به كا هش است.

وي همچنين يادآور شد: تحصيلكردگان استان‌هاي مرزي با اشتغال و استقرار خود در اين استان‌ها مي‌توانند رابطه بين كوه‌نشينان تروريست و روستانشينان را قطع كرده و به جاي آن ارتباط جوانان را با خودشان استحكام ببخشند.

ذوالفقاري تاكيد كرد: وقتي طرح هاي اشتغال در بخش صنعت و كشاورزي به رونق اقتصادي منجر شود زمينه‌هاي گرايش جوانان به گروه‌هاي تروريستي از بين مي‌رود و خود مرزنشينان براي حفظ منافع اقتصادي خود به گروهك‌ها اجازه هيچ گونه فعاليتي را نخواهند داد./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار