رئیس دانشگاه الزهرا (س) گفت: باید به دانشگاه به عنوان یک سرمایه گذاری اجتماعی نگاه شود نه اینکه گفته شود سرمایه گذاری در دانشگاهها برای جامعه موثر نیست.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهناز ملانظری، رئیس دانشگاه الزهرا (س) در نشست مسائل فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها که در جمع روسای دانشگاهها امروز در این دانشگاه برگزار شد، گفت: واقعیت این است که دانشگاهها به اندازه کافی مظلوم هستند وقتی کاری از دانشگاه خواسته میشود، میپذیرد و آن را انجام میدهد اگر دانشگاه محل اعتماد است و نسخهای را باید تجویز کند همه زیر و بمهای آن باید رعایت شود دانشگاهها این توان را دارند که در بحث تاب آوری جوانان کار کنند. در فرآیند پژوهشهای روان شناختی نیز کارهای موثری انجام دهند. جوانی که به دانشگاه میآید از مسیر جامعه عبور میکند و به دانشگاه میرسد طبیعتا نیازمند یک تجویز برای کل جامعه هستیم.
وی افزود: اگر کمک کنیم که امنیت روانی و سلامت روانی دانشجو اصلاح شود، هر کدام از این دانشجویان به عنوان مدیران کشور و پدر و مادران آینده هستند که میتوانند برای کشور موثر باشند.
رئیس دانشگاه الزهرا (س) ادامه داد: باید باور کنیم دانشگاهها میتوانند در مسائل مختلف نظر دهند به دانشگاهها باید به عنوان یک سرمایه گذار اجتماعی نگاه شود نه اینکه سرمایه گذاری در دانشگاهها بشود و بعد عنوان شود که برای جامعه موثر نبوده است.
وی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم تمدن سازی را به علم و پژوهش وابسته کردند علم و پژوهش در دانشگاه اتفاق میافتد و نیاز به زیرساخت دارد و نگاه مقطعی نمیتواند تاثیرگذار باشد و نیاز به سرمایه گذاری و صبر و حوصله دارد. هر آنچه که به آن توجه شود در دانشگاه میتوانیم درو کنیم کاشتی که باید با آبیاری هدفمند به دست بیاید نیازمند توجه است. قطعا نیازمند این هستیم که در نگاه به دانشگاه تجدیدنظر کنیم.
ملانظری گفت: به دانشگاه اعتماد کنیم و در آن سرمای گذاری کنیم امیدواریم بتوانیم با این راهکارها دانشگاهی داشته باشیم که بتواند اندیشههای مختلف را در کنار هم داشته باشد.