کد خبر:۷۷۶۸۰۹

بازداشت تفنگداران آمریکایی به اتهام قاچاق مهاجران

مقام‌های مرزبانی آمریکا، دو تفنگدار دریایی این کشور را به اتهام دست داشتن در قاچاق مهاجران از مرز مکزیک و سودجویی مالی از این اقدام بازداشت کردند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در ادامه انتقادها از مواضع سرسختانه دولت «دونالد ترامپ» در قبال مهاجران و بکارگیری ارتش در مرز مکزیک، حالا خبرها حاکی است که دو «تفنگدار دریایی» این کشور به اتهام سودجویی مالی در ازای قاچاق مهاجران دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، گشت بازرسی اداره مرزبانی آمریکا، دو عضو تفنگداران دریایی (Marines) آمریکا را در آستانه «روز استقلال ایالت متحده آمریکا» (چهارم جولای/ ۱۳ تیرماه) به اتهام کمک کردن به سه مهاجر غیرقانونی مکزیکی برای ورود به آمریکا بازداشت کرد.

این دو نظامی آمریکایی به قاچاق مهاجران غیرقانونی در ازای دریافت پول و کمک به سه مهاجر غیرقانونی برای ورود به کالیفرنیا متهم شده و علیه آنها در دادگاه فدرال کالیفرنیا پرونده تشکیل شده است.

طبق متن شکوائیه ثبت شده علیه سرجوخه «دیوید خاویر سالازار- کوئینترو» و «بایرون دارنل لا» این دو تفنگدار دریایی بازداشت شده متهم هستند که به صورت غیرقانونی در انتقال مهاجران از مرز مکزیک به آمریکا دست داشته‌اند.

دارنل لا، بعد از بازداشت اعلام کرد که کوئینترو به او پیشنهاد داده بود، با انتقال مهاجران غیرقانونی به آمریکا، ۱۰۰۰ دلار به جیب بزند.

کوئینترو اما در بازجویی‌ها این روایت را رد کرده و به مقام‌های آمریکایی گفته است که دارنل لا او را وارد کار قاچاق مهاجران کرده است.

گفته می‌شود که این دو تفنگدار دریایی آمریکا با یک «شماره ناشناس در مکزیک» هماهنگی‌ها برای انتقال سه مهاجر غیرقانونی به آمریکا را انجام داده بودند.

فعالیت نظامیان آمریکایی در کار قاچاق مهاجران، امری مسبوق به سابقه است و پیش از این در سال ۲۰۱۷، «جوزف ادموند کلیولند» ۲۵ ساله و عضو ارتش این کشور به دلیل قاچاق دو مهاجر غیرقانونی، به ۱۵ ماه زندان محکوم شد.

ترامپ برای مقابله با ورود مهاجران غیرقانونی به آمریکا در حال هزینه چند میلیارد دلاری برای دیوار کشی در مرز آمریکا با مکزیک است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار